2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

31 بازدید | 1 پست

سلام بچه ها من ۲۳ سالمه یه خواهر ۱۲ ساله دارم من دوساله که ازدواج کردم تو عقدم....این ماه میخوام برم خونه خودم...من اغلب خونه میمونم که مواظب خواهرم باشم چون تنهایی میترسه خونه بمونه و اگه من بخوام برم بیرون گریه میکنه و من بعدش عذاب وجدان میگیرم و اکثر اوقات با شوهرم ک میریم بیرون میبریمش با خودمون....امشب میخوام با شوارم برم بیرون دلم خیلی گرفته دوس دارم باهاش تنها باشم ولی خواهرم تنهاس خونه مامانم سرکاره شوهرم گفت ببریمش با خودمون گفتم نه میخوام تنها باشیم صبر میکنم مامانم بیاد بعد بریم...الان از اینکه میخوام تنها برم بیرون و خواهرم و مامانم تنهان تو خونه عذاب وجدان دارم....بنظرتون کارم اشتباهه ؟ (اینم بگم که خواهرم هیچ کاری انجام نمیده تو خونه و هروقت من بخوام یه جا برم پرخاشگری میکنه طوری ک باید بمونی خونه من نمیرم خونه خاله یا مامان بزرگ بمونم میخوام خونه خودمون باشم....طوری ک انگار وظیفه من خونه موندنه . حتی به همین دلیل دیگ باشگاه رفتنمم کنسل کردم چون حوصله اعصاب خوردی نداشتم...)

عزیزجان خواهرتون به شما وابسته ست و احتمالا خیلی هم دوستتون داره چون نمیدونه چطور بیانش کنه با پرخاشگری همراه شده کارا و رفتارش.شما نباید هر دفعه با خودتون همراهش کنید و نبایدم کلا قیدش بزنید 

چندبار به میل خودتون رفتار کنید و یکبار به میل خواهرتون.عذاب وجدانتون طبیعیه.کم کم هر دو یاد میگیرید که چطور از این مرحله با قدرت عبور کنید