2777
2789

دخترم ۵ سالشه لوزه سومش خیلی بزرگ شده طوریکه تو دماغش هم آبسه دراومده دقیقا عین پلیپ ولی دکتر گفته بخاطر بزرگی لوزه سومه که به صورت آبسه یا کیست تو بینیش دراومده،راستش از عمل می‌ترسیم

از تغییرصداش می‌ترسیم چون تو نی نی سایت تاپیکهای گذشته همه گفتن صدای بچشون تغییر کرده 

از طرفی شبا با دهن باز میخوابه اصلا نمیتونه دهنشو ببنده

خیلی کوچولوعه

راهی نیست که عمل نکنیم؟که کوچیک بشه و رفع بشه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا عملش اصلا چیز خاصی نیست خیلی کوتاه و با دوران نقاهت راحت هست فقط بچه نباید فعالیت داشته باشه و تا دو هفته غذاهای خنک و میکس و بستنی بخوره و تب میکنه که بخاطر عفونت اطراف محل لیزر هست و با استامینوفن و انتی بیوتیک قابل حل است

دو هفته تحمل میکنید و یه عمر راحتید

من هم خودم بچگی جراحی کردم  و هم پارسال پسرم 

صداش فقط دو هفته عوض شد و بعدش کاملا مثل قبل شد من از صداش ویس گرفتم و کاملا مقایسه کردم خیالت راحت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم درمان داره طب سنتی حتماپیگیری کن ،هنوزعمل نکن

طب سنتی گفته عسل بده بخوره روغن سیاهدونه بزن به گلوش

اینکاررو کردم ولی تاثیری نداشت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بخدا عملش اصلا چیز خاصی نیست خیلی کوتاه و با دوران نقاهت راحت هست فقط بچه نباید فعالیت داشته باشه و ...

بعد عمل سرمامیخورن باز هم؟آخه میگن دیگه سرما نمیخوره بچه برعکس قبل عمله

بعد عمل سرمامیخورن باز هم؟آخه میگن دیگه سرما نمیخوره بچه برعکس قبل عمله

بچه ی من همیشه سرماخورده بود سال گذشته شاید سه ماه مدرسه رفت هر ویروسی می اومد اولین نفر میگرفت 

خدا رو شکر امسال یک بار اونم خیلی خفیف مریض شد

شبها راحت تا صبح میخوابه ، خر و پف نداره ، بزرگی لوزه باعث اختلال در اکسیژن رسانی به مغز میشه و بچه دچارر سردرد یا عدم تمرکز میشه و من دقیق متوجه شدم تمرکزش در درس ها بیشتر شده ، 

عمل بچه ی شما سودی برای من نداره عزیزم فقط می خوام بگم اون چیز وحشتناکی که ازش در ذهنتون ساختید نیست و واقعا بعدش غصه خواهید خورد که چرا زودتر انجام ندادید تا بچه کمتر اذیت بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بهتره عمل کنه من بچه م دوسال ونیمه هستش وتابستون حتما میبرم اگه شد عمل کنن چون یه سرماخوردگی ساده یکماه درگیرش میکنه تازه خیلی هم باید مراقب باشم عفونت گلوش زیاد نشه دوراز جون پرده گوشش پاره کنه بچه همسایه مون گلوش عفونت کرد زد پرده گوششو پاره کرد خیلی بده 

نظرشمام محترمه

بچه ی من همیشه سرماخورده بود سال گذشته شاید سه ماه مدرسه رفت هر ویروسی می اومد اولین نفر میگرفت خدا ...

بله درسته ممنونم گلم

لوزه سوم هم برداشتن یا فقط دوتا لوزه؟

بله درسته ممنونم گلملوزه سوم هم برداشتن یا فقط دوتا لوزه؟

هر سه

لوزه ی سوم و همینطور لوزه های جانبی 

استارتر لوزه سوم خیلی برای بچه اذیتت کنندس

لطفا عمل کنه...همش ۳۰ دقیقه طول میکشه هرسه تا لوزه رو برمیدارن راحت..خود لوزه سوم جلو نفس بچه رو تو خواب میگیره.خطر داره 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اسی صدا همون ۱ هفته بعد عمل تغییر میکنه چون لوزه به حلق و گوش و بینی ربط داره 

و اینکه بعد عمل فقط بستنی و سوپ آبکی...غذای سفت باعث میشه بهش فشار بیاد خدایی نکرده کر بشع

دکتر الیته خودش برنامه غذایی میده برای یک ماه.

لطفا ننداز پشت گوش .بعد این عمل راحت نفس میکشه خیلی عمل سبکیه کلش ۳۰.۴۰ دقیقس صبح بره ، عصر میاد خونه

من داداشم عمل کرد الکی از خودم نمیگم خیلی راحته بخدا

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: