2777
2789
عنوان

آیا میشه لوزه سوم رو در کودکان عمل نکرد راهی برای بهبودی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 32 پست

تازه روزی که داداشم عمل کرد یه دختر بچه ی ۴ ساله هم عمل کرد

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اسی صدا همون ۱ هفته بعد عمل تغییر میکنه چون لوزه به حلق و گوش و بینی ربط داره و اینکه بعد عمل فقط بس ...

مرسی گلم از راهنماییت

فردا وقت‌گرفتم پیش متخصص

ببینیم چی میگه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم از راهنماییتفردا وقت‌گرفتم پیش متخصصببینیم چی میگه

انشاالله به خوبی و شوخی تموم شه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

من از بچگی لوزه داشتم یعنی آب خنک میخوردم ورم می‌کرد و باید حتمااااا پنی سیلین میزدم 

ولی لوزه سوم نبود 

۱۵ سالگی یهو متوقف شد و دیگه حتی سرما هم نخوردم 

ولی لوزه سوم خطر ناک 

عمل کنی راحت میشه بچه

پسر منم لوزه داره بردم دکتر گفت نیاز به عمل نیست بعضی بجه ها از پنج شیش سالگی به بعد لوزشون برطرف میشه فقط بهش زینک و ایمونس داد که زیاد سرما نخوره چون وقتی سرما میخوره لوزش متورم تر میشه

خودتون رو با درمان های دیگه سرگرم نکنید حتما باید عمل بشه اگر عمل نکنی حتی فرم صورت و دندان های بچه رو تغییر میده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
طب اسلامی برو

عزیزم من خودم در خیلی موارد شدید به طب اسلامی اعتقاد دارم ولی توی این مورد طب اسلامی هم گاهی عمل رو توصیه میکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من لوزه سوم داشتم تو بچگی عمل نکردم خوب شدم ... البته پیش فوق تخصص بردن منوالانم دیگه هیچ اثری ازش ن ...

چجوری خوب شدی؟بدون دارو؟اگه یادت نمیاد میتونی از مامانت بپرسی بهم بگی؟❤️❤️

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀