2777
2789

ازدواج کردم چندماه کوتاه باشوهرم  درارتبلط بودم تا بشناسمش درست موقعی که رلم کات کرده بودم 

آدم بدی نیست اصلا شوهرم 

ولی رل سابقم یکسال تمام عذابم داد کتک کاری فحش توهین و....خیانت....

آخرش رفتیم و‌برگشتیم درست موقعی که بعذ دوماه برگشت مثل قبل برام نبود سعی کردم نگاهم رو مثبت کنم اما باز کات کردیم تا وقتی که با شوهرم آشنا شدم منی که آرزوم بود اکسم آدم بشه برگرده نتونستم تحملش کنم یک هفته و از همه جا بلاکش کردم و با خواستگارم‌موندم. آخرم ازدواج کردیم 

اما نمیتونم کارایی که برای رلم کردم برای شوهرم بکنم 😭😭😭😭😭 با وحوذ شاغل بودن غذا و دسر درست میکردم براش کلی کادو های گرون قیمت و....

امروز هم همون مغازه ای که براش کادو ولنتاین گرفته بودم رد شدم ناخودآگاه وایسادم به همون مدل عروسکه نگاه کردم .

اسم شوهرم هم اسم اکسمه نمیگم هنوز به یادشم نه اصلا ولی دلم میسوزه باخودم که این همه آدم بی لیاقتی رو میخاستم و اخرش شخصیتم غرورم همه خراب شد میگفت قیافه ات خوبه اما بعضی جاهاس بدنت سیاهه ( محرم بودیم ، خواستگارم بود که اسنا شذیم دوماه اول ادای ادم حسابیارو درمیاورد )

احساس میکنم خیلی سرد شدم بچه ها دلم برای آدم پارسال و پیارسال تنگ شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هم یه جور خیانته عزیزم 

سعی کن فراموشش کنی و به ویژگی های خوب شوهرت بیشتر توجه کنی 

از لحاظ چهره هم شبیه هستن؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

این هم یه جور خیانته عزیزم سعی کن فراموشش کنی و به ویژگی های خوب شوهرت بیشتر توجه کنی از لحاظ چهره ه ...

شباهت ظاهری ندارن اصلا دوتا آدم متفاوتن حتی اخلاقی و شخصیتی 

ولی اسم شوهرم ترکیب اسم اونه

خیلی بیشعور بود سر اینکه یکبار بدون اطلاع رفته بودم با دوستم خرید کتکم زد

برو تراپی این نشخوارمغزی زندگیتو سرد میکنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اصلا عادی نیست به نظرم خیلی اشتباه کردی سریع ازدواج کردی حداقل بعد از کات شیش ماه صبر میکردی ببینی با خودت چند چندی 

اون اکس سمی اتم حتی اگه ازدواج نمی کردی بدرد لا جرز دیوارم نمی خورد کتک ات میزد اخع ؟😐

ببین عزیزم تو الان تو فکر اونی چرا؟ چون ادم ها اکثرا کسایی که بهشون اسیب زدن رو دیر فراموش میکنن به نظرم به یه روانشناس مراجعه  کن 

اصلا عادی نیست به نظرم خیلی اشتباه کردی سریع ازدواج کردی حداقل بعد از کات شیش ماه صبر میکردی ببینی ب ...

ازش بیزارم حتی .میگم چرا باید اون همه تحملش میکردم اما وقت تراپی گرفتم که برم حتما