2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 87112 بازدید | 3785 پست
ممنونم،تصمیم گرفتم برم این سینا،امروز هم به نام زنگ زدم هم این سینا،مام گفت ۱۷۰میلیون ابن سینا گفت۱۰ ...

یا خدا چقدر گرون میکنن

فکر کنم هر سال چند بار گرون میشه

راستی تکمیلی داشته باشین فاکتور بگیرین یه مقداری از هزینه ها رو پوشش میدن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم یه انرژی مثبت خاصی با شما میگیرم،انشا الله که همیشه سلامت و شاداب و سر زنده باشی

ممنونم عزیزم لطف دارین 

🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال دیگه الآنم آمپول تزریق میکنید؟و اینکه درمانگاه رفتین برا تزریق یا چطور

آنوکسا رو بله تزریق میکنم

ولی پروژسترون تا ۱۱ هفته اینا قطع شد فکر کنم

تا اون موقع درمانگاه میرفتم

ولی پروژسترون که قطع شد همسرم یه مدت میزد 

بعد یه مسافرتی پیش اومد دل زدم به دریا خودم زدم

اولین بار سخته یه بار میزنی میبینی خیلی راحته

الان خودم میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام وقتتون بخیر من خانومی هستم ۳۱ ساله از شانزده مهر وارد سیکل انتقال رفتم و بخاطر شرایط رحمم قرار ...

سلام دوست عزیز خوش اومدین

ایشالا که مثبت میشین 

من خودمم به خاطر واژینیسموس بودن با بیهوشی انجام دادم 

و خداروشکر راضی بودم

ایشالا نتیجه میگیرین🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیز خوش اومدینایشالا که مثبت میشین من خودمم به خاطر واژینیسموس بودن با بیهوشی انجام دادم ...

سلام مامان خانوم مبارک باشه عزیزم 

الهی به سلامتی دوره بارداریت بگذرونی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری 

من چون سری قبلی خیلی درد داشتم گفت ایندفع با بیهوشی باید انجام بدیم و اینکه اگه حامله هم بشی جون طول سرویکست کمه باید سرکلاژ بشی 😔

سلام وقتتون بخیر من خانومی هستم ۳۱ ساله از شانزده مهر وارد سیکل انتقال رفتم و بخاطر شرایط رحمم قرار ...

سلام عزیزم، خوش اومدی به جمع ما. امیدوارم همه مراحلتذخوب پیش بره، ما رو هم با خبرهای خوبت خوشحال کن

سلام دوستان ، من دوبار پانکچر کردم ، از پانکچر آخرم ۵ روز گذشته ، قراره سومین بار که پریود شدم ، سیکل انتقالم شروع بشه 

چون دوبار توی یک ماه پانکچر کردم،  چقد طول میکشه پریود بشم 

سلام مامان خانوم مبارک باشه عزیزم الهی به سلامتی دوره بارداریت بگذرونی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل ب ...

مرسی عزیز دلم ایشالا شما هم خیلی زود نتیجه بگیرین

با بیهوشی خیلی خوب بود

بیشتر هم تو ریکاوری اجازه میدن استراحت کنی

اون لحظه استرس نداری

و اینکه دکتر خیلی راحت بهترین جا میکاره جنین

ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیز دلم ایشالا شما هم خیلی زود نتیجه بگیرینبا بیهوشی خیلی خوب بودبیشتر هم تو ریکاوری اجازه مید ...

اره من شهریور ۱۴۰۱ انتقال دادم و حس میکنم چون درد داشتم و خودم سفت میکردم دکتر نمیتونست راحت کارش کنه و اینکه چون ماه پیشم عمل هسترسکوپی داشتم بیهوش شدم دکتر گفت انتقالت حتمی باید زیر بیهوشی باشه 

شما  قبل انتقال و بعد انتقال چه کارای کردین ؟؟

سلام مامانی گل من دیروز تو یدونه تاپیک تو همین نی نی سایت خوندم که طرف رفته یه عالمه هزینه کرده ای وی اف کرده که پسر دار بشه ،بچش دختر شده،از دیروز رهنمود درگیر کرده دارم روانی میشم،شما هم شنیدیم همچین چیزی؟