من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیز دلم ایشالا شما هم خیلی زود نتیجه بگیرینبا بیهوشی خیلی خوب بودبیشتر هم تو ریکاوری اجازه مید ...
اره من شهریور ۱۴۰۱ انتقال دادم و حس میکنم چون درد داشتم و خودم سفت میکردم دکتر نمیتونست راحت کارش کنه و اینکه چون ماه پیشم عمل هسترسکوپی داشتم بیهوش شدم دکتر گفت انتقالت حتمی باید زیر بیهوشی باشه
سلام مامانی گل من دیروز تو یدونه تاپیک تو همین نی نی سایت خوندم که طرف رفته یه عالمه هزینه کرده ای وی اف کرده که پسر دار بشه ،بچش دختر شده،از دیروز رهنمود درگیر کرده دارم روانی میشم،شما هم شنیدیم همچین چیزی؟