2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 87882 بازدید | 3815 پست
آره عزیزم،همه آزمایش ها رو دادمتیروئید،ژنتیک،همسرم واریکوسل داشت جراحی کرد،خودم چندین بار عکس رنگی گ ...

سلام عزیزم. 

همسر شما واریکوسل عمل کرده؟ میشه بگید مشکل چی بود؟ چند وقت بعد عمل تغییر کرد؟ 

بعد از عمل چه داروهایی گرفتن؟ 

ببخشید زیاد شد.. چون ما هم درگیر این موضوع هستیم می پرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. همسر شما واریکوسل عمل کرده؟ میشه بگید مشکل چی بود؟ چند وقت بعد عمل تغییر کرد؟ بعد از عمل ...

سلام عزیزم،بله واریکوسل دوطرفه داشت و شکست dna توی آزمایش اسپرم زیاد بود.

یادم نمیاد چه داروهایی استفاده می‌کرد والا،یه یه هفته ۱۰ روزی استراحت کرد یادمه.

نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
عزیزم من هم انوکسا داشتم هم اسپرینوقتی به خونریزی افتادم دکتر قطع کرد ولی تو دوازده هفته که خونریزیم ...

سلام شما مشکل انعقادی داشتین که اسپرین دادن ؟ منم روز چهارده انتقال لک دیدم که به مدت چهار روز اسپرین قطع کردم دوباره شروع 

ولی دو روز بعد شروع خونریزی کردم حالا دکتر علاوه بر روزی دو امپول پروژسترون ، سه شیاف پروژسترون هم داده و گفت اسپرین رو فقط دو روز قطع کنم ولی دوباره ادامه بدم 

سلام شما مشکل انعقادی داشتین که اسپرین دادن ؟ منم روز چهارده انتقال لک دیدم که به مدت چهار روز اسپری ...

شما مشکل انعقادی داشتین؟ 

ببینید یه سری از دکتر ها و کلینیک ها بدپن ازمایش واسه همه اسپرین تحویز میکنن. به منم تو ایران تجویز کرده بودن اگه قرار بود اونجا انتقال بدم. مثل اینکه خونرسانی به رحم رو بیشتر میکنه. ولی نمیدونم بعضی ها تجویز نمی کنن. 

من فقط پیاده روی میکنم واسه خونرنسانی به رحم، به من اینجا تجویز نکردن نمیدونم چی کار کنم.

شما مشکل انعقادی داشتین؟ ببینید یه سری از دکتر ها و کلینیک ها بدپن ازمایش واسه همه اسپرین تحویز میکن ...

بله من مشکل انعقادی دارم جهش هتروزیگوت ، این رو هم چون دو سقط کردم ازمایشات مخصوص دادم متخصص خون برام تجویز کرده 

وگرنه دکتر ای وی افم بعد مثبتی اسپرین قطع میکنه 

حالا منم موندم چون شروع که میکنم میفتم به لک و اینا ! 

ولی از مهرنوش امیری سوال کردم یعنی ویزیت انلاین شدم بهم گفت قطع نکنم میخوای شما هم ازش بپرس، شما کجایین مگه ؟ 

بله من مشکل انعقادی دارم جهش هتروزیگوت ، این رو هم چون دو سقط کردم ازمایشات مخصوص دادم متخصص خون برا ...

اتفاقا من دکترم مهرنونش امیری بود. پارسال بهمن اومد باهاش تشکیل جنین دادم، ولی جنگ و اینا دیش اومد نیومدیم ایران، دوباره تو انگلیس شروع کردم. این ماه انتقال دارم.

مهرنوش امیری به منم اسپرین و واریوپپتیل و اینا داده بود که مصرف کنم بعد برم انتقال که نرفتم.

ولی اینجا هیچی ندادن همین فقط یه استرادیول دادن. ده روز دیگه اسمن دارم ببینن لایه رحممم رو و بعدش روز انتقال رو مشخص کنن. این اولین انتقالم بود، هیچی ازمایش اینا ندادم ببینم مشکل انعقادی دارم یا نه.

الان هفته چندین؟ راحت شدین مثبت شدین، خدا کنه منم یه بار مثبت بشم.

ثمین جون خوبی عزیزمدر چه حالیراستی چقدر وزن اضافه کردیچند بودی چند شدیمن حس میکنم این روزا وزنم داره ...

خوبم شکر خدا 

یکم زانوهام‌ و انگشتای دستم درد میکنه 🙁 ولی به طور کلی خوبم

من ۳ونیم کیلو اضافه کردم

شما چطوری چقدر اضافه شدی؟