2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88012 بازدید | 3817 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم برم پیش دکتر مهرنوش امیری،اونم راهش دوره ،خودمم مطمین نیستم کارش خوبه یا

من چون دکترم ویزیت انلاین نداره و کلا پاسخگو نیست مشکلی برام پیش بیاد با مهرنوش امیری ویزیت انلاین میشم 

شنیدم خوبه 

حداقلش اینکه پزشک خودت باشه هم خیال خودت راحتتره هم بیشتر پیگیرته 

سلام خانومای گُل،صبح بخیر

من میخوام آی وی اف کنم ولی ته دلم خیییلی خالیه،فکر می کنم بیهوده دارم دست و پا می زنم.

پارسال هم قرار بود انجام بدم،داروهای گرفتم ولی ترسیدم و پشیمون شدم.به نظرتون چیکار کنم؟

یه پسر ۱۱ ساله دارم،خودمم ۴۱ سالمه،آندومتریوز دارم و مطمئنا ذخیره تخمدان پایینه.

نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...

ولی خییییلی دلم میخواد یه بچه دیگه داشته باشم و علت دیگه اش هم اینه که تنها راه کنترل تقریبی آندومتریوز اینه که باردار بشم تا کمی فروکش کنه،در غیر این صورت در نهایت باید رحم و تخمدان هام رو بردارم

به نظرم اونایی که باردارن بزنن برای نی نی ها هم خوبه، ولی من که هنوز انتقال ندادم نمیدونم باید چی کا ...

عزیزم من تا صفحه ده خوندم اومدم اخر ببینم چی شد،خب تا حالا یعنی انتقال ندادین یا منفی شد،آخه چند ماه از تخمک کشیتون گذشته

عزیزم من تا صفحه ده خوندم اومدم اخر ببینم چی شد،خب تا حالا یعنی انتقال ندادین یا منفی شد،آخه چند ماه ...

من اخه دو بار تخمک کشی کردم، دو سری جنین دارم، یه سری ایران هستند یه سیری هم اینجا، این ماه انتقال دارم اینجا.

سلام خانومای گُل،صبح بخیرمن میخوام آی وی اف کنم ولی ته دلم خیییلی خالیه،فکر می کنم بیهوده دارم دست و ...

سلام عزیزم

اخه باید بری تست بدی ببینی ذخیره چیه، و مشکلتون چیه که باراداری دوم اتفاق نمیافته؟ 

اگه کیفیت اسپرم همسرتون خوبه، خودتون هم ذخیره اوکی داشته باشید به نظرم برین امتحان کنین، با حدس و گمان نمیشه. 

آزمایشات رو دادین؟

سلام عزیزماخه باید بری تست بدی ببینی ذخیره چیه، و مشکلتون چیه که باراداری دوم اتفاق نمیافته؟ اگه کیف ...

آره عزیزم،همه آزمایش ها رو دادم

تیروئید،ژنتیک،همسرم واریکوسل داشت جراحی کرد،خودم چندین بار عکس رنگی گرفتم و فیزیوتراپی لوله های رحم انجام دادم،خداروشکر لوله ها باز هستن

ذخیره ام پارسال ۱ بود

به نظرت با این شرایط میتونم آی وی اف کنم؟