2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88356 بازدید | 3817 پست
سلام من روز چهاردهم ازمایش دادم بتام مثبت شده ولی لک دیدم یکمی هم زیر شکمم درد میکنه من سابقه سقط دا ...

خیلی خوشحالم جوابت مثبت شده. عزیزم به نظرم فقط باید دکترت نظر بده، اینجا کسی صلاحیت تجویز دارو سرخود نداره. چرا جواب نمیده دکتر خودت؟ یه شهر دیگه هستین؟

خیلی خوشحالم جوابت مثبت شده. عزیزم به نظرم فقط باید دکترت نظر بده، اینجا کسی صلاحیت تجویز دارو سرخود ...

دکترم فقط شنبه و‌یکشنبه و‌سه شنبه مطب هست، انقدر هم شلوغه، من منتطرم جواب ازمایش فردا رو بگیرم بعد سه شنبه برم مطب ، اره یه شهر دیگه ایم 

الان تو اینستا بهش پیام دادم ببینم چی میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهرای عزیز،دو تا دختر دارم هیچ مشکلی نداریم،میخوام به اسرار دخترام که داداش می‌خوام برم ای وی ...

سلام عزیزم

ببینید هزینه ها که متغیر هستند ولی برای تعیین جنسیت شما حدود ۱۰۰ میلیون رو در نظر بگیرین که حالا بستگی داره بیمه چی باشه اونا رو میتونین کم کنین. 

دکتر خوب هم واقعا خودتون باید بیشتر تحقیق کنین، و من از دوستانی که نتیجه خوب گرفتن میخوام که بیان اینجا دکترهاشون رو معرفی کنن.

به نظرم ازمایشگاه خوب و جنین شناس خوب هم همونقدر که دکتر موثره، تاثیر داره. 

در مورد امپول زدن هم، من زیر جلدی ها که هر روز باید تزریق کنین رو خودم میزدم، اوایلش میرفتم درمانگاه نگاه کردم یاد گرفتم، در واقع یاد گرفتنی نیست، بیشتر مقابله با ترسه. درد هم نداره، خود عمل تخمک کشی هم درد نداره. امپول عضلانی هم ممکنه بده بهتون که اونم میرفتم درمانگاه.

بعد از انتقال جنین کلینیک های مختلف روش های مختلف دارن، بعضی ها فقط شیاف پروژسترون میدن بعضی ها هم امپول میدن.

سلام من روز چهاردهم ازمایش دادم بتام مثبت شده ولی لک دیدم یکمی هم زیر شکمم درد میکنه من سابقه سقط دا ...

سلام مبارکتون باشه،نگران نباش لکه بینی اوایل بارداری برای ای وی اف ها اغلب هست ولی حتما برای مصرف مقدار پروژسترون با دکترت صحبت کن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موندم تو تهران کدوم کلینیک پیش کدوم دکتر برم،کمکم کنید ممنون میشم

من از طریق مطب دکتر گلشیرازی اقدام کردم و ایشون توی بیمارستان نیکان اقدسیه ای وی اف انجام میدن 

با انتقال اول مثبت شدم

مهم نیست چه دکتری میرین مهم اینه حالتون با دکتر خوب باشه و حس مثبت داشته باشید بهش و به خونتون نزدیک باشه مطب دکتر

سلام خانوما تو دوران مصرف داروها چه کاراهایی باعث میشه نتیجه بهتری بگیریم؟! لطفا بگین.. منم اولین وی ...

سلام 

خوش اومدی به جمع ما.

به نظر من پیاده روی روزانه، سالم خوری و حذف قند و شیرینی و نان سفید و یا کم کردن نون و برنج. سبزی و اسفناج، تخم مرغ، آووکادو، کلم بروکلی، دونه چیا، … و مصرف به موقع و دقیق داروها.