2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55082 بازدید | 2991 پست
مرسی عزیزم از دعای قشنگت

سلام عزیزم شبتون بخیر

یه سوال داشتم. به من گفتن دکتر که هر روز ۲ تا پودر hmg رو با آبش باید تزریق عضلانی کنم. یعنی میرم درمانگاه باید دو تا آمپول جداگانه رو برام بزنن؟

آره من هر شب آسپرین ۸۰ میخورم.آمپول ِ آنوکسا رو باید تا کی بزنیم؟

موقع خونریزی قطع کرد

الان دوباره گفت بخور

از دکترم آنوکسا رو نپرسیدم

ولی تو سایت خوندم خیلیا تا آخر آنوکسارو زدن

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبتون بخیریه سوال داشتم. به من گفتن دکتر که هر روز ۲ تا پودر hmg رو با آبش باید تزریق عضل ...

سلام عزیزم

تا جایی که من میدونم دو پودر یه آب هست

یعنی یه آمپول باید بزنی

حالا بقیه دوستان هم نظر بدن

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزمتا جایی که من میدونم دو پودر یه آب هستیعنی یه آمپول باید بزنیحالا بقیه دوستان هم نظر بدن

ممنونم عزیزم

امیدوارم یه آمپول باشه چون دو تا باشه همه بدنم سوراخ میشه تا روز آخر🥲

خیلی خوبه....ان شاءا... زودتر نی نی های قشنگتو بغل کنی گلم

سلام عزیزم یه سوال دارم

من امروز باید آمپولهامو شروع کنم، به شما هم گفتن آمپول  hmg رو باید دو تا پودر با یه آب تزریق عضلانی کنید؟

سلام عزیزم یه سوال دارممن امروز باید آمپولهامو شروع کنم، به شما هم گفتن آمپول hmg رو باید دو تا پود ...

سلام عزیزم به من گفتن دوتا پودر با دوتا آبش جداگانه درست کنن ولی با یه سرنگ هردوتا رو بزنم 

سلام عزیزمتا جایی که من میدونم دو پودر یه آب هستیعنی یه آمپول باید بزنیحالا بقیه دوستان هم نظر بدن

من الان نگاه کردم نسخه دستیار دکترم رو، ظاهرا نوشته دو پودر+یک آب باید بزنم...

راستی شما چند روز بعد از تموم شدن داروها پانکچر شدید؟

به من گفته دکترم یا بیمارستان پارسیان یا مادران برم برای فریز تخمک.

گفتن hmg و سینال اف رو همزمان تزریق کنم hmg دوتا با یه سرنگ عضلانی و سینال اف ۴۸ درجه دورنافی

به منم hmg دو تا ساعت ۵ عصر گفته ، ۱۰ صبح هم سینال اف ۴۴ واحد دور ناف بزنم. امروز تازه شروع کردم.

ستروناکس هم گفته از روز هفتم، دور ناف بزنم

سلام عزیزم شبتون بخیریه سوال داشتم. به من گفتن دکتر که هر روز ۲ تا پودر hmg رو با آبش باید تزریق عضل ...

واسه منم دو تا پودر رو با یه اب قاطی نیکردند و با یه سرنگ تزریق میکردند، دو تا جدا نیست

من الان نگاه کردم نسخه دستیار دکترم رو، ظاهرا نوشته دو پودر+یک آب باید بزنم...راستی شما چند روز بعد ...

اخرین امپول، امپول زیر جلدی آزاد سازی که بعذش تا ۳۶ بعد از اون باید پانکچر بشین.

سلام دوستان صبح تون بخیر

یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

به من گفتن از روز دوم پریود تزریقام رو انجام بدم و روز نهم برم مطب برای سونوگرافی. 

معمولا چند روز بعد از سونوگرافی میفرسته اتاق عمل برای تخمک کشی؟

من میخوام فقط تخمک هامو فریز کنم و آی وی اف ندارم فعلا.