2777
2789
عنوان

حس خيلي بدي پيدا کردم،جلوي همسرم...

733 بازدید | 21 پست

من سه ساله که سعي مي کنم بچه دار شم اما نشدم،يه سري مشکلات دارم اعم از اندومتريوز

همسرم هميشه جوري برخورد مي کرد که خيلي اميدواره و کلي بهم دلگرمي مي داد و خلاصه کلي پشيبان و تکيه گاهمه

يه مشکل دندانپزشکي برام پيش اومده که بايد هم عکس بندازم از دندونم و هم به احتمال خيلي زياد بايد ترميمش کنم

امشب به همسوم گفتم من که شنبه بايد برم براي عکس و ويزيت بيا بريم دکتر يه از بتا بنويسه برام حالا شايد يوقت ني ني داشته باشم بعد از اين همه چشم انتظاري کار دست خودمون نديم،موعد عادت ماهانم هفته ديگه است

نه نگفت،اومد باهام اما...

ککل مدت تو مطب سرش تو گوشي بود و وقتي هم ديد مطب شلوغه چون حال نداشت گفت حالا خيلي هم مهم نيستا بيا برو کاراتو انجام بده از ضرورتي نداره،اينقدر براش بي اهميت بود که فهميدم کاملا نا اميده،جوري که از مطب اومديم بيرون نه من گفتم خب حالا بريم از بديم نه اون،و اومديم خونه

کلا هم حرف نزديم تو راه

واي خداي من،يعني اخر زندگي ما چي مي شه?

ما با علاقه با هم ازدواج کرديم،دو سال طول کشيد خانواده هامونو راضي کنيم،اونقدر که همسرم برام مهمه واقعا بچه مهم نبوده تا بحال

دلم از اين همه نااميديش هم گرفت،هم شکست

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

رفتار همسرتون طبيعي بوده شما داري بزرگش ميكني.... گلم تو اين شرايط اون هر رفتاري بكنه شما ناراحت ميشي.... بيخيال منظورش اينه وقتي دوسال نشده خدا نمياد دقيقا بزاره همين موقع ك بخاي بري دندونتو درست كني.... اونا اينقد احساسي برخورد نميكنن با مسايل... اصلا يه درصد هم فك نميكنه تو بخاي ناراحت شي با اين رفتار اخه طفلي كار بدي هم نكرده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم تازه 3ساله ک اقدام کردین اصلااا نگران نباشین بسپار به خدا من خیلیارو میشناسم بعد چند سال ک اقدام کردن ناامید نشدن و بالاخره ب ارزوشون رسیدن شما ک تازه اول کارین.توام سعی کن خودتو خیلی پر انرژی نشون بدی و اصلا موج منفی و ناامیدی تو خونه ایجاد نکنی

حکمتشو تازه فهمیدم...خدایا شکرت

خيليييييي الكي بهتون برخورده😳😳😳

مردا خيلي ريلكس و بدون قصد رفتار ميكنن،يه كار كاملا معمولي انجام داده

امان از حرف درآري خانوما...

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

ممنون از همتون که هستيد و با حرفاتون ارومم مي کنيد  

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

من خيلي کم اوردم،هميشه با اميد اون اميد مي گرفتم از قوت قلب و حمايتش جون مي گرفتم

عزیزم زندگی که فقط بچه نیست درسته که اگه باشه یجور دیگس اما از لطف خدا نا امید نباشید و عاشق هم بمون ...

عزیزم امضات ..دلم گرفت،خدا رحمت کنه مادرتون رو😔

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره