2777
2789

مثلا اگه یه چیزی به نفع شماست و خوشحالتون کنه مخالفت کنه؟دلش بخواد همیشه بگین وای من پول ندارم من بدبختم من دارم میمیرم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

برادر خودم

همیشه تو کارام دخالت میکنه

مخ بابامو شستشو میده 

تازه بهم تهمتم زد که خرابم و ذاتم بده

خداروشکر که فامیل منو میشناسن و میدونن که همچین ادمی نیستم

میخواست بین منو بابامم بهم بزنه

هنوزم همینه

دنبال اتو گرفتن از منه

هم خچدش هم زنش جفتشون دنبال اینن ایراد بگیرن ازم

بلهبرادر خودمهمیشه تو کارام دخالت میکنهمخ بابامو شستشو میده تازه بهم تهمتم زد که خرابم و ذاتم بدهخدا ...

دلیلش چی میتونه باشه

چرا اصلا برادر به خواهر حسودی کنه 

دلیلش چی میتونه باشهچرا اصلا برادر به خواهر حسودی کنه

تا مجرد بود کاری نداشت خدایی

اما از وقتی ازدواج کرد حسادتاش شروع شد 

حتی زنداداشم به خالم گفته بود همش برای دخترشون خرج میکنن 

الانم زنداداشم طعنه میزنه بهم میگه اسم بابامو گذاشته بانک

بابام اینا تو راه برگشت از مسافرت بودن بعد هی زنداداشم می گفت شنیدم بانکت تو راهه داره میاد

تحت تاثیر زنشه

تا مجرد بود کاری نداشت خداییاما از وقتی ازدواج کرد حسادتاش شروع شد حتی زنداداشم به خالم گفته بود همش ...

اره اگه زنش آدم باشه اونم اینجوری نمیشه مال من ولی از مجردی سگ بودن بدتر شدن یعنی سگ هااا 

اصن مرد چطور اینقد به زن حسادت کنه

اره اگه زنش آدم باشه اونم اینجوری نمیشه مال من ولی از مجردی سگ بودن بدتر شدن یعنی سگ هااا اصن مرد چط ...

ممکنه بخاطر این باشه که خانواده بیشتر به شما توجه میکنن؟

من خیلی مرکز توجه خانوادم بودم،داداشم حسادت داشت ولی بروز نمیداد اما از وقتی ازدواج کرد انگار هی این حسادتش بیشتر شد و اشکارا نشون میداد