2777
2789

مرسی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس 

عشق 

تلویزیون 

خنده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

چرا؟؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

شامپو، آسمان، فرش، مو، معلم، اذان، فوتبال،فوت، خرس، کشور.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

هویج خوبی فردا سردرد تی وی پارک گوشی حوله قابلمه کیبورد

امروز از صبح که بیدار شدم سر درد عجیبی داشتم مامانم میگه بس که سرت تو گوشیه میگم مامان من کارم با گوشیه سرم تو گوشی نباشه چجوری پول در بیارم کیبورد لپ تاپمم خرابه مجبورم یکم کار کنم بتونم لپ تاپمو عوض کنم حالا از شانس فردا هم مدیر گروهمون واسه پروژه جدید جلسه گذاشته تو پارک اطراف تئاتر شهر باید پاشم حوله رو بزارم رو قابلمه برنج که رو گازه گرم بشه بعد بزارم رو سرم و آب هویج بخورم امروز رو باید استراحت کنم که فردا رو هیچ جوره نمیتونم بپیچونم پروژه واسه تی ویه پول خوبی توشه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗