2777
2789
عنوان

سلام بچه ها نفری ده تا کلمه بی ربط میگید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
امروز از صبح که بیدار شدم سر درد عجیبی داشتم مامانم میگه بس که سرت تو گوشیه میگم مامان من کارم با گو ...

افرین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست قالپاق مبل بمب میلگرد چاقو خاک خرس ساعت اجاره

ساعت که از ۱۰ میگذره آدم هایی که این محل زندگی میکنن جرات نمیکنن برن بیرون حالا‌ اونایی‌ که اجاره نشین هستن مجبورن اما اونایی که صاحبخونه هستن چرا نمیفروشن از این محل برن ، با یکی از اهالی صحبت میکردم میگفت اینجا خاکش دامن گیره اونایی که اینجا زندگی میکنن در یه صورت میتونن برن از اینجا اونم اسراییل یه بمب بزنه از ترس همه جمع میکنن میرن حالا شاید جالب باشه براتون مشکل این منطقه چیه مشکل دزداش هستن که حتی به قالپاق ماشین و میلگردای ساختمون رحم نمیکنن هر چیزی‌که بتونن بفروشن و باهاش مواد بخرن رو میدزدن همشون هم چاقو دارن بخوان کیفتو بزنن مقاوت کنی خودتو تیکه و پاره میکنن یادمه یه بار تو صفحه حوادث روزنامه خوندم که یه دزد کل ماست های یه مغازه لبنیاتی رو ریخته تو جوب و مرد مغازه دار رو چاقو زده و انداخته رو مبل و اگه مردم دیر میرسیدن معلون نبود زنده بمونه یا نه چون طرف مقاومت کرده زده زخمیش کرده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
چقدر قشنگ نوشتی آبجی لذت بردم خیلی

مرسی 😊

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗