2777
2789

پدرشوهرم راه ب راه میاد بیسکوییت و کیک و کلوچه ب پسر یکسالم میده نکه احمقه فک میکنه داره لطف میکنه بهش 

میگم از این چیزا برا بچه نیار داد میزنه ک گمشو اونور بزار بچه بخوره شکمش سیر بشه

ب شوهرم میگم جلوی باباتو بگیره اونم خو بچه همین قوم خرفته سکوت میکنه 

رفتم ب پدرشوهرم گفتم آزمایش گرفتیم قندش بالا بود دکتر منع کرده هله هوله بخوره وگرنه انسلین باید بزنه

شوهر زبون نفهمم رفته گفته ک ن دروغ میگه بچه چیزیش نیست میگم چرا رفتی گفتی گفت پدرم ناراحت میشه

گفتم ناراحتی پدرت ب اندازه سلامتی بچم برام اهمیت نداره 

نمیشه خو از خونه بیرونشون کنم چون شوهرم احمقه ک نمیشه رو کمکش حساب کرد ،نمیدونمم تو مغز پوچ اینا فرو کنم ک بچه برای سیری شکمش ب بیسکوییت نیاز نداره هوووف خدا لعنت کنع اون سگی ک گفت پیش خانواده شوهر زندگی کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری با زبون خوش بگی مثلا به جای کیک و کلوچه برای بچت شیر پاکتی مغز تخمه پسته بگیرن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مجبوری با زبون خوش بگی مثلا به جای کیک و کلوچه برای بچت شیر پاکتی مغز تخمه پسته بگیرن

باور کن یکسال و س ماهه دارم میگم ولی باز همون آشغالارو میده دستش میگم جاش موز بگیر ،جاش شیر پرچرب بخر میخای بهش لطف کنی ماست و تخم مرغ محلی براش بیار باز می بینی همون کلوچه و کیک و بیسکوییته

باور کن یکسال و س ماهه دارم میگم ولی باز همون آشغالارو میده دستش میگم جاش موز بگیر ،جاش شیر پرچرب بخ ...

خاک بر سر بی عقلشون 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

میخوای یه سری ویدئو یا مطالبی در مورد اسیب این خوراکیا به بچه برای پدر شوهر و خود شوهرت بفرست تا جدی ...

شوهرم خودش همینجوریه این احمقا اونقدر بهش هله هوله دادن اصلا غذا نمیخوره هنوز بعد سی سال سن همش تو مغازشون دنبال کلوچه و کیک و تخمه هست 

حالا فک کن اون ک سواد داره ادامه میده ،بابای بی سواد عقب موندشو کی قانع میکنه

حق داری خدایی اینا برای ادم بزرگم خوب نیس چه برسه بچه کوچولو دندونش خراب میشه دیابت میگیره کاش دلسوز ...

اره وقتی میگم دندوناش خراب میشه ،مادرشوهرم میگه چن سال دیگه در میان ،موندم تو خلقت این طایفه ابله