2777
2789
عنوان

با آدم بد چجوری باید رفتار کنیم

130 بازدید | 11 پست

یکی از اقوام درجه یک ما به وقتش خیلی کم لطفی بهم کرده ، خیلی جاها اذیتم کرده 

خیلی جاها بهم کم محلی کرده و منو نادیده گرفته ، جاهایی که عالم و آدم حالم را میپرسیدن هیچ احوالی ازم نپرسیده یا گذاشته بعد یه مدت طولانی احوال پرسیده 

وسط خوشی ها و حال خوبی هام دعوا راه انداخته و زهر مارم کرده 

من تا حدی که می‌شده ازش فاصله گرفتم 

الان یه شرایطی براش پیش اومده که خیلی نیاز به کمک داره هم پولی هم حمایت عاطفی 

مرددم که بی خیال گذشته بشم و کمکش کنم و دورش را بگیریم

یا نه همون فاصله را که به سختی تونستم باهاش مراعات کنم و حد و مرز بذارم حفظ کنم 

شما یاد بگیرید که بخشنده باشید...

خدا آدم های بخشنده رو خیلی دوست داره...

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یاد بگیرید که بخشنده باشید...خدا آدم های بخشنده رو خیلی دوست داره...با تشکر.

خودم ذاتم به ببخششه 

ولی دروغ چرا قلبا نتونستم ببخشمش

خیلی جاها اشکم را درآورده و روزای خوبم را خراب کرده ، از آخرین کم محلی هاش که خیلی ناراحتم کرد همین شش ماه گذشته بود ، یعنی می‌خوام بگم تا همین اواخرم در حال بدجنسی کردن بود 

الان که دو ماهه کارش گیره یهو مهربون شده و متحول شده 

از طرفی می‌خوام حالا که خودش پیش قدم شده منم روی خوش نشون بدم 

از طرفی میترسم خرش که از پل گذشت یادش بره بعد من بمونم و احساسی که سرکوبش کردم بخاطر خوشایند یکی دیگه

بستگی داره چقد بهت نزدیکه.اگه واقعا تا این حد بد بوده اگه فقرش در حد نابودی زندگیش باشه کمک میکنم ولی هیچ وقت باهاش صمیمی نمیشم وفاصله رو باهاش رعایت میکنم ولی نه اگه ممکنه یه چند سالی اذیت بشه ومی تونه به مرور خودشو جمع و جور کنه کمکش نمیکنم تا متوجه بشه ادما رو نرنجونه همه به هم احتیاج دارن

خودم ذاتم به ببخششه ولی دروغ چرا قلبا نتونستم ببخشمشخیلی جاها اشکم را درآورده و روزای خوبم را خراب ک ...

اینو مطمعن باش ادم نفهم خرش از پل گذشت بهت پشت میکنه چون نمک نشناسه.پس اگه کمکشم کنی محض رضای خدا بکن چون همچین ادما رو زیاد دیدم نمک نشناسن اصلا یادشون نمی مونه.اونا شمارو احتمالا ساده فرض کردن موقع نیاز می یان پیشتون 

بستگی داره چقد بهت نزدیکه.اگه واقعا تا این حد بد بوده اگه فقرش در حد نابودی زندگیش باشه کمک میکنم ول ...

خیلی نزدیکه هفته ای یکبار همو میبینیم تو دورهمی 

ولی خونش نمیرم

خونه ام نمیاد 

مگر سالی یکبار یا دوبار 

خودمم آخه خیلی دست و بالم باز نیست ، اگه ازش دل چرکین نبودم طلا می‌فروختم بهش میدادم که کارش راه بیفته 

بعد باز با خودم میگم مگه تو اوج سختی تو حتی حالت را نپرسید چه برسه به کمک پولی نمیخواد جوگیر بشی 

اینو مطمعن باش ادم نفهم خرش از پل گذشت بهت پشت میکنه چون نمک نشناسه.پس اگه کمکشم کنی محض رضای خدا بک ...

آره می‌دونم 

بخدا از فرم سلام و احوال پرسیش تو جایی که به نفعشه تا دو خلوت باهام فرق می‌کنه 

زبون نیش دار 

تحریک شوهرم برای دعوا با من 

شست و شوی مغزی خانواده همسرم برای ایجاد کدورت بین من و اونا 

خیلی نزدیکه هفته ای یکبار همو میبینیم تو دورهمی ولی خونش نمیرمخونه ام نمیاد مگر سالی یکبار یا دوبار ...

پس خودت وضعت خوش نیس زیاد خودتو درگیر نکن.زیاد بهش رو نده تا ازت فاصله بگیره.تمام

آره می‌دونم بخدا از فرم سلام و احوال پرسیش تو جایی که به نفعشه تا دو خلوت باهام فرق می‌کنه زبون نیش ...

خاله ای که دوست داره خانواده شهرت باهات درگیر شن خالت نیس هیچ نسبتی باهات نداره عاقل باش زندگیتو بچسب ازش فاصله بگیر