2777
2789
عنوان

بعضی وقتا خیلی از زندگی خسته میشم

96 بازدید | 5 پست

من از ازدواج شانس نیاوردم.خیلی حالم بده این روزا...

با خاهرشوهرم قهر بودیم خاستم برا اشتی برم خونش سفارش کرده بود ک نیاد خونم.بعد ازون ب شوهرم گفتم توهم حق نداری بری خونش خلاصه بچم دنیا اومد و شوهرم مخفی ازمن از خاهرش خاسته بود ک بیاد دیدن بچم..ولی من هنوز دلم صاف نشده خلاصه شوهرم میخاست باشوهر خاهرش شراکت کنه راضی نبودم گفتم دخالتا و کارایه خاهرت شروع میشه منو راضی کرد و قول و قسم خورد ک بدون من و بدون اینکع من بدونم نره خونه خاهرش...شرطمون این بود...خلاصه خرش ک از پل گذشت میره خونه خاهرش و بمن دروغ میگه خلاصه هربارم ک میره من میفهمم و تهش یا قسم میخوره ک دیگه نره یا میگه ب تو ربطی نداره...حالم بده 

یادم میاد ازون روزی ک من میخاستم پیشقدم شم برا اشتی و گف نیاد خونم چقد اون روز دلم شکست و گریه کردم...حالا من کاریم نکرده بودم ی بحث ساده کرده بودیم ک جفتمون مقصر ولی چون من کوچکتر بودم میخاستم برم اشتی

الانم من نگفتم ک نره گفتم فقط بهم دروغ نگو نهایتش یا ب من بگو یا باهم بریم

اگه شوهرم بحرفم کنه حساسیت من کم میشه ولی هربار بدتر میکنه این مسئله روانمو داغون کرده دیگه حالم از شوهرم بهم میخوره

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش سنگین باش با خودش فکر کرده چخبره الان اینجوری خودت آرامش بیشتری داری

اینکه شوهرم بهم قول میده نره خونش و هربار مچشو میگیرم چکار کنم

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤
اینکه شوهرم بهم قول میده نره خونش و هربار مچشو میگیرم چکار کنم

چون داری بهش سخت میگیری خیلی چکش میکنی اونم بدتر میکنه بهت دروغ میگه فکر کرده چیه حالا 

اهمیت نده به این موضوع خودتو بهم نریز ارزش نداره اون بره یا نره نباید تو کیفیت زندگیت تاثیر منفی بزاره اون خواهرشه بزار بره دیدنش شاید بعد یه مدت از سرش افتاد خودش دیگه دوست نداشت بره خونش یا به این نتیجه رسید که حق با تو هست خودتو اذیت نکن به هیچ وجه