الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره بخدا.حتی امروز زنگ زدم مطب به دکتر بگم.منشیش بد جنس وصل نکرد به دکتر خودش جواب داد.گفتم طبیعیه دردش فقط باید نزدیکی از دوازدهم تا هفدهم داشته باشی.نمیتونم بشینم
سلام عزیز ماه پیش من کلومیفن و لتروزول و متفورمین باهم خوردم و خیلی درد داشتم،تمام بدنم درد میکرد،شما اگه دردت زیاده برو سریع پیش دکتر شاید دوچار سندرم تحریک بیش از حد تخمدان شدی و این خیلی خطرناکه
الان هر جا برم میگن مشکلت چیه منم مشکلی ندارم.آخه من آزمایش anh که ازمایش تخمدان هس دادم سالم بودم.فقط چون یک سال و نیم دارم اقدام میکنم باردار نمیشم دکتر بهم این قرصا رو داد.البته بهم گف عکس رنگی از رحم بگیر.که من نگرفتم میترسمممم
من بعداز مصرف قرصا دل درد،درد سینه درد تخمدان درد کشاله ران داشتم که دکترم گفت اگه قابل تحمله مشکلی نیست ولی اگه قابل تحمل نیست سریع بیا پیشم،یه جا خوندم بعداز مصرف قرصا اگه تخمدان بیش از حد تحریک بشه یه مایعی رو به داخل شکم ترشح میکنه که خیلی خطرناکه