2777
2789
عنوان

۴۳۶ بار بهش زنگ زدم؛ بازم بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عاششششششقتما😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂یه خواهشی بکنم ازت😢😢

نه نمیخواد😂😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
میترسم اگر خودم هیچ تلاشی نکنم اون بره و برنگرده

هه بره کسی که با یه قهر میره دوست نداره اون هیچ وقت دوست نداشته بازیچه بودی الا ن هم میخواد ازدستت خلاس شه ولش کن اگر میخواد خودش،برمیگرده خودهو کوچیک نکن چون فایده نداره فقط باعث ادا اطفار بیشترش میشه

بهم گفت نرو خونهم مادر بزرگت من رفتم ولی بهش گفتم نرفتم  اخرشم لو رفتم ناراحت شد بهش دروغ گفتم ...

چند سالته .؟

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

من بودم ی اس میدادم ک من تلاشمو کردم اما اگه تو اینطوری میخوای باشه بذار همه چی تموم شه و بای.

دیگه هم ن زنگ و ن اس تا خودش بیاد 

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

اگر میخوای بیاد سمتت اصلاااااا نه زنگ بزن نه اس بده بزار دلش به تا و توپ بیفته خودش میاد سراغت...تبیعت انسان اینه که بهش کم محلی کنی بیشتر مشتاق میشه

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
بهم گفت نرو خونهم مادر بزرگت من رفتم ولی بهش گفتم نرفتم  اخرشم لو رفتم ناراحت شد بهش دروغ گفتم ...

خانمی۰مردی۰که۰هنوز۰هیچی۰بینتون۰نیست۰به۰خاطر۰یه۰اشتباه۰کوچیکت۰بخواد۰بره۰ونیاد۰همون۰بهتر۰که۰بره۰توروخدا۰اینقدر۰خودت۰روکوچیک۰نکن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

عزيزم ناراحت نشى ولى منم بودم جواب خانمى كه اينقدر آويزون باشه رو نميدادم،يه ذره سنگين باش و غرور داشته باش😕

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....