2777
2789
عنوان

خیلی روز بدی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 49 پست
باشه مهربون حتما اون منو تنها میذاره ولی من بازم بهش زنگ میزنم ....دعا کنین زود تر این ترم تموم بشه ...

مامانت نامردنیس ۳۰ سال کم نیس عمرش رفت جونیش رفت پیرشدولی یه لبخندازته دل ندیدب خودش مامانت خوش غیرت ک همه ایناروتحمل کرده تاتوروبزرگ کنه تاتوروسروسامون بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی که 🥰💕هر موقع دلت هم گرفت نگم کن اگه قابل دونستی حرف می‌زنیم 🤍اره عزیزم حتما سر بزن

مرسی که هستین مهربون واقعا مهربونین🩷🩷🩷

دنیا به آدمای مهربونی مثل شما خیلی نیاز داره  💖💖

حتما عزیزم خیلی ممنونمم حتما بعضی وقتا حرف میزنیم 

💜💜

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
مشکلتون چیه عزیزم؟مشکل من اعتیاد ،بیکاری ،اخلاق سگ شوهرم هست دلم میخواد بمیره

همه چیزنادونیش عشقش زن داداشش مامانش من پیرشدم اجی روم سیاه جلوبابام به چه روی برم بگم بابامن غلط کردم جلوت وایسادم بگم باباکاش همون روزدارمیزدی منوبگم باباپشتم دربیابگم بابا......باچه روی اسی هاباکدوم رو😭😭😭😭😭

مامانت نامردنیس ۳۰ سال کم نیس عمرش رفت جونیش رفت پیرشدولی یه لبخندازته دل ندیدب خودش مامانت خوش غیرت ...

مادرم تا کلاس سوم خیلی رفتارش خوب بود ولی بعدش افسردگی گرفت و زیاد باهام وقت نگذروند تا حالا 

راستش هرشب تو خونمون دعواست یه جورایی باید خوشحال باشم که تموم داره میشه 

ولی فکر تنهایی داره نابودم میکنه ....

عزیزمی محبت داری فداتشم فرشته قشنگم💕🥺عزیزمی با کمال میل 🌝🤍

نه عزیزم عین واقعیته واقعا یکی از مهربون ترین کاربر هایی هستین که دیدم 💖💖💖💌

خدانکنه مهربونننن

مرسی که درک کردین 💚💛💚

کاش میشد به گذشته برگشت 💔

اسی دارم اتیش میگیرم اسی یه چیزای میادتوذهنم ک خودم وحشت دارم حتی بهشون فکرکنم اسی اگ چاره ای نداشت باشم مجبورم من خیلی درخونه خداروزدم خیلی ب امام حسین حضرت عباس گفتم هیچ  کدوم دربه روم بازنکردن مجبورم انجام بدم حداقل باکفن میرم شهرمون دیگ اینطوری خجالت نمیکشم باباموببینم بگم ببخشید😭

توروبه هرکی میپرستی مامانتوتنهانزارتنهاش بزاری میگن دخترشم نگاش نکرد😭

نه من اینکارو نمیکنم هرچند اون ولم کرد ولی من ولش نمیکنم اولین فرصتی که گیر بیارم میرم پیشش 

اگه تا اون موقع زنده موندم....

نه عزیزم عین واقعیته واقعا یکی از مهربون ترین کاربر هایی هستین که دیدم 💖💖💖💌خدانکنه مهربوننننمرسی ...

انرژی مثبتتتتت🌝🤍🤌🏻💕

گل منی تو 

خواهش میکنم اگه ادما معرفت به خرج ندن و دلسوزی نکنن  دنیا به درد نمیخوره 🙂💕🤌🏻

انرژی مثبتتتتت🌝🤍🤌🏻💕گل منی تو خواهش میکنم اگه ادما معرفت به خرج ندن و دلسوزی نکنن دنیا به درد ن ...

💫💛

آره واقعا یه وقتایی آدم فقط به یه روحیه نیاز داره 

دقیقا آدم های با معرفت و مهربونن که دنیا رو زیبا میکنن 

واقعا حرف هاتون بهم آرامش و وایب مثبت داد معلومه واقعا آدم مثبت و مهربونی هستین واقعا ممنونم بخاطر حرف هاتون🧡💛💚💚💚🧡

اسی دارم اتیش میگیرم اسی یه چیزای میادتوذهنم ک خودم وحشت دارم حتی بهشون فکرکنم اسی اگ چاره ای نداشت ...

اینطوری به خودتون نگین ....

میدونم سخته گاهی وقتا ما یه چیزاییو تجربه میکنیم که واقعا گفتنشونم سخته اما آدما باید ادامه بدم و توقف ناپذیر باشن پس بخاطر هرکی که دوست داری ادامه بده بعد هر سختی یه راحتی هم هست..

اسی دارم اتیش میگیرم اسی یه چیزای میادتوذهنم ک خودم وحشت دارم حتی بهشون فکرکنم اسی اگ چاره ای نداشت ...

بیا با هم یه قراری بزاریم تو یه روز سحر قبل نماز صبح برای من دعا کن منم برای تو ،شاید این طوری مستجاب شد😔