2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم نی نی سایت....

540 بازدید | 87 پست

این جمله رو تکمیا کنید به دل خواه

خودم:

از وقتی اومدم نی نی سایت ش ا رژ تبلتم اگه ۱۰۰ هم باشه، یه صبح تا شب بیشتر دووم نمیاره. امروز ساعت ۱۰ ، ۱۰۰ درصد بود و درحال حاضر ۱۷ درصد.

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

فهمیدم چقد ادم‌میتونه دورم‌باشه ک فقط قد کشیده عقلش تو‌پنج شیش سالگی مونده

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی اومدم نی نی سایت یه عالمه دوستای خوب پیدا کردم و پوستمم روشن تر شده .. ب هوشنگم کمتر غر میزنم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یاد گرفتم چطور با صبوری با نظرات مخالف یا سوتفاهم ها برخورد کنم

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

دوستای خوبی پیدا کردم تجربه زیادی پیدا کردم درسته کاستی داشته و ناراحتم کرده درسته بعضیا باهام خوب تا نکردن ولی حداقل درس صبر گرفتم با مشکلات و شادیای مادرانه آشنا شدم و با دوستای مجازیم خندیدم .در کل خیلیم عالی❤✌

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

شکمم خوب کار میکنه😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شکمم خوب کار میکنه😂😂😂

😂😂😂😂 تو روحت بیاد تووووو رووووحتتتتت😂😂😂😂😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐