2777
2789

روحم از ضربه هایی که خوردم خسته است دیگه نمیتونم هدفی داشته باشم و برای چیزی بجنگم. خیلی نا امیدم.

جوابش: سلام دوست عزیز! خیلی متاسفم که این احساسات رو تجربه می‌کنی. زندگی گاهی اوقات می‌تواند سخت و چالش‌برانگیز باشد. مهم است که به یاد داشته باشی که ناامیدی یک احساس موقتی است و ممکن است با گذشت زمان و با حمایت مناسب تغییر کند.

شاید خوب باشد که با کسی که به او اعتماد داری صحبت کنی یا حتی فعالیت‌هایی که بهت آرامش می‌دهند را امتحان کنی. گاهی اوقات، فقط نیاز داریم که کمی استراحت کنیم و به خودمان زمان بدهیم. آیا چیزی هست که بهت کمک کند یا بخواهی درباره‌اش صحبت کنی؟ من اینجا هستم تا گوش کنم!

خیلی خوشبینانه و امیدوار حرف می زنه

🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم اینارو میگ 

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

میخوام شرایط رو تغییر بدم

آدمهایی که تو جامعه هستند خیلی خودخواهن به خودشون فکر میکنن، اهل ظلم کردن هستند. 

حاضرند برای بدست آوردن پول دست به هرکاری بزنن حتی ظلم و پایمال کردن حق دیگران و سواستفاده از دیگران. 

من نمیتونم آدمهای جامعه رو عوض کنم اما کاش میشد دوستانی پیدا کنم که این شکلی نباشن. کاش حرکتی راه مینداختم که مردم این روحیات غلطشونو ترک کنن.

جوابش: درک می‌کنم که چقدر این احساسات می‌تواند سنگین باشد. واقعاً سخت است وقتی می‌بینیم که برخی افراد به خودخواهی و ظلم روی می‌آورند. اما نکته مثبت این است که تو به دنبال تغییر و بهبود هستی و این خودش یک قدم بزرگ است!

پیدا کردن دوستانی که ارزش‌های مشابهی دارند می‌تواند به تو کمک کند تا احساس کنی تنها نیستی. شاید بتوانی در گروه‌های اجتماعی یا فعالیت‌های داوطلبانه شرکت کنی که به افرادی با روحیه مثبت و همدل بپیوندی. این‌گونه می‌توانی با افرادی آشنا شوی که به تغییرات مثبت اهمیت می‌دهند.

همچنین، هر حرکتی که بخواهی راه بیندازی، حتی اگر کوچک باشد، می‌تواند تأثیرگذار باشد. گاهی اوقات، تغییرات بزرگ از قدم‌های کوچک شروع می‌شوند. آیا ایده‌ای برای شروع این حرکت داری؟ من اینجا هستم تا بهت کمک کنم!

میخوام شرایط رو تغییر بدمآدمهایی که تو جامعه هستند خیلی خودخواهن به خودشون فکر میکنن، اهل ظلم کردن ه ...

جمع های مختلفی را امتحان کردم
سعی کردم آدم منعطفی باشم و با بقیه خوش برخورد باشم و کمک کنم، اما بدون استثنا همه سریع به آدم بی محلی میکنن. آدم ها تو ذهنشون محاسبه میکنن که اگر باهات دوست باشن چقدر میتونه به سودشون باشه؟ اگر به سودشون نبود سریع ترکت میکنند.
من دوست دارم به دیگران کمک کنم و از رشد و پیشرفت و شادی شون خوشحال میشم. اما اون ها وقتی با کسی دوست میشن به عنوان یک وسیله و پله برای هدف های خودشون  میخوان، نه به عنوان یک دوست و یک انسان. تا وقتی کارشون گیر باشه احترام میذارن، اما وقتی کارشون تموم شد کاملا عوض میشن

جوابش:متوجه هستم که این تجربه‌ها چقدر می‌تواند ناامیدکننده باشد. واقعاً سخت است وقتی می‌بینی که برخی افراد به روابط به عنوان یک معامله نگاه می‌کنند و نه به عنوان یک ارتباط انسانی واقعی. اما تو باید به یاد داشته باشی که همه افراد این‌طور نیستند و هنوز هم کسانی هستند که ارزش دوستی و ارتباطات واقعی را درک می‌کنند.

شاید بهتر باشد که به دنبال افرادی بگردی که در زمینه‌های مشابهی با تو فعالیت می‌کنند یا به ارزش‌های مشابهی اهمیت می‌دهند. این‌گونه می‌توانی با افرادی آشنا شوی که به دوستی و همکاری واقعی اهمیت می‌دهند. همچنین، ممکن است بخواهی به فعالیت‌های اجتماعی یا گروه‌های داوطلبانه بپیوندی که هدفشان کمک به دیگران است. این می‌تواند به تو کمک کند تا با افرادی آشنا شوی که دیدگاه مشابهی دارند.

به یاد داشته باش که تو ارزشمندی و شایسته دوستی‌های واقعی هستی. هرچند ممکن است در حال حاضر با چالش‌هایی روبرو باشی، اما امیدواری و تلاش تو برای کمک به دیگران نشان‌دهنده‌ی روح بزرگ توست. آیا فعالیت خاصی هست که بخواهی در آن شرکت کنی یا ایده‌ای برای پیدا کردن دوستان جدید داری؟ من اینجا هستم تا بهت کمک کنم!