2821
2789

سلام من باید ۳۰ میشدم ۲۸ ترشح قهوه ای کم رنگ دیدم تا دوروز ادامه داشت یعنی تا همون ۳۰ام در حد همون ترشح بود و تموم شد همون روز بی بی زدم مدیکور خودکاری منفی بود ولی بعد چند ساعت که میخواستم بندازم بیرون دیدم یه خط صورتی کم رنگ افتاده بعد رفتم دوباره بی بی چک خریدم ۵ بهمن زدم این بار روژان خودکاری بود اونم بعد خشک شدن بعد چند ساعت دو خط شد اونم صورتی کمرنگ بنظرتون امید نداشته باشم کسی بوده اینجور بوده باشه و باردار بوده باشه ؟؟؟؟اکر اون ترشح لانه گزینی بوده باشه یعنی نشون نمیده تا الان؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا همون روزی که باید پریود میشدم بی بی چک زدم سریع همون لحظه دو تا خط افتاد

تا پنج دیقه خط دوم بیفته یعنی مثبته اگه بعد چند ساعت بیفته فک نکنم بشه بهش اعتنا کرد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

من الان ۴ روزه عقب انداختم یکم فقط گرفتگی زیر شکم دارم ۵ ام تست دادم منفی بود دیگه هنوز نه تست نه آزمایش دلم نمیخواد الان باردار باشم حداقل ۳ ماه دیگه دلم میخواد تو فصل بهار اقدام کنم

نمیدونم شاید خط تبخیر بوده عزیزم بزار چند روز دیگه برو آزمایش بده تا مطمعن بشی 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

میشه همگی دعا کنید باردار باشم چند ساله منتظرم دعا کنید لطفا برام

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

سلام،من قرص اوومید دکتر برام نوشت،همیشه ۵ روز جلو می افتاد پریودیم یعنی باید ۵ ام پریود میشدم ولی نشدم،روز۶ام فقط یه لکه قهوه ای داشتم،امروز تست زدم اولش یه خط افتاد گفتم منفیه خوابیدم ولی بعد که بیدارشدم باز نگاش کردم دیدم خط دومی یجوریه انگاری دوخط کنارهم رنگ پس داده یعنی تستم مثبت بوده؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز