2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاماشو ب یکی دیگه خوندم زندگی بهم دهن کجی بدی کرد بدترین تو ذوق خوردن دنیاس

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو ذوقمون خورده بود شوهرمون نبود که

ولی یه حرکتش که ناراحت شدم ازش

از سرکار اومد گفت ریحانه خیلی خسته ام امروز من بخوابم شام بیدارم کن شام بیدارش کردم پاشد نشست نگاه کرد به سفره باز رفت خوابید دوباره فرداسم اومد همین حرکتو زد من از این کارش ناراحت شدم وسفرداش بهش گفتم معذرت خواهی کرد

شماهمونی که گفتی تغییر جنسیت دادی؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

کمو بیش هعیییی

اول بگو لباسم چ رنگیه 

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

منو میگی با محمد ک باهم حرف میزنیم واقعی وارد رابطه میشیم ؟دیدار وخاطره داریم ؟کی جدا میشیم ؟

به چشم تفریحه بیشتر ولی شل نکن خودتو و بزار اون بهت پیام بده 

وارد رابطه میشید 

ولی به ازدواج نمیرسه