2777
2789

خراب شده شکسته اذیت میکنه میخام برم بکشم دندون عقل بالا درد داره کشیدنش؟؟؟

حس میکنم اون لحضه که میخواد از جا درش بیاره خیلی درد داره نه؟اصلا طاقت درد ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونای پایین درد دارن ب شدت چون ریشه اشون عمیق تره بالایی رو هیچی حس نمیکنی این و منی میگم ک بیحسی کلا روم جواب نمیده و ب شدت ترسو ام

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اون لحضه که میخاد دندون رو لق کنه محکم تکون میده درد نمیکنه واقعا؟🥺

بی حس میکنه.

تازه من دندونم فک جوش بود.بعد دودقیقه دکتر زد رو‌شونم گفت دختر جون جا خوش کردی چرا تف کن و بلند شو😂🤣

من دوساعت پیش دندون عقل بالا رو کشیدم دوتا بی حسی زد چون واسه من ریشه سفتی داشت و موقعی که تکون میداد تا آق بشه و بکشه واقعا فشار بدی تحمل کردم و الان درد دارم و هنوز چیزی نخوردم

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

مال من فقط ریشه مونده بود با یخورده دیواره

تا دستشو برد داخل کشید گف بلند شو

در این حد ک کشیدم رفتم بیرون مامانم نفهمید کشیده بعد گفتم بلند شو بریم گفت مگه کشید😐😐😐(ماسک داشتم)

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من دوساعت پیش دندون عقل بالا رو کشیدم دوتا بی حسی زد چون واسه من ریشه سفتی داشت و موقعی که تکون میدا ...

دکترت خوب بود؟

ببین دندون من انقدری اوضاعش بد بود دقیقا پنج سال هر دکتری میرفتم میگقت نمیکشم .فک جوشه ریسکش بالاس.

این دکترم عالی بود