2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از زایمان زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 88 پست
خدا بهتون صبر بده، من تجربه تلخ نداشتم اما برا پیشگیری از تجربه ی تلخ استفاده کردم و خداروشکر درکن ...

قرص خون رو تو بارداری خوردین برا چی خوبه؟

آره یا سه شبه یا شیش شب بستگی به مقدارش داره

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص خون رو تو بارداری خوردین برا چی خوبه؟آره یا سه شبه یا شیش شب بستگی به مقدارش داره

قرص خون جایگزین قرص اهن و هم برا پیشگیری از تشکیل نشدن قلب جنین اما من بیشتر بخاطر لکه بینی خوردم 

فرفیون اندازه یه عدس بیشتر نباید خورده بشه من شنیدم بستگی به شرایط شخص داره تعداد روزای مصرفش مثلا اگه کسی خونریزی یا لکه بینی داره اول تا سه شب میخوره اگه خونریزی یا لکه بینی قطع نشد باید ادامه بده تا شیش شب

باید از اول بارداری آمپول بزنی توی شکمت

من تا ماه هفتم مشکلی نداشتم دهانه رحمم باز میشد نمی‌دونم شاید این دفعه باید بزنم 

من تا ماه هفتم مشکلی نداشتم دهانه رحمم باز میشد نمی‌دونم شاید این دفعه باید بزنم

ایندفعه باردار شدی بدون آمپول باردار نشو. جاری منم مثل تو بود آخرش با آمپول و شیاف بچشو به نه ماه رسوند.

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

عزیزم فقط استراحت کن در حدی که فقط بری دستشویی حمام 

حمام هم میری در هم ۵ دقیقه آب زیاد گرم نباشه پله نرو راه نرو رابطه ممنوع خلاصه خیلی باید رعایت کنی منم بعد ماه هفتم دهانه رحمم باز میشد سر بچه اولم و دومم بستری میشدم دارو تزریقی میگرفتم تاد۳۶ هفته و ۳۷ هفته موندن بچه سومم هم از ۲۱ هفته اوضاعم خوب نبود دکتر گفت پساری بزار قبول نکردم برام ده تا امپول نوشت دیگه خیلی رعایت کردم اونم ۳۹ هفته دنیا اومد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

استراحت نسبی چیه؟ عزیزم استراحت فقط مطلق 

من کل نه ماه دراز کش بودم فقط برای سرویس میرفتم 

تازه از هفته ۳۰ انقباض داشتم امپول میزدم   برای جلوگیری از زایمان زودرس خداروشکر طول سرویکسم خوب بود 

باید خیلی مراعات کنی حتما باید کمکی داشته باشی مادری خواهری که این نه ماه بگذره 

انشاالله این دفعه باردار شدی نی نی رو سلامت بغل بگیری 

خدایا ااااااااااا شکرت
عزیزم فقط استراحت کن در حدی که فقط بری دستشویی حمام حمام هم میری در هم ۵ دقیقه آب زیاد گرم نباشه پله ...

خداروشکر عزیزم که خدا کمک کردو تا آخر رفتی واقعا تجربه تلخیه از دست دادن بچه 

من نمی‌دونم این سری باردارم یا نه هنوز 😔

استراحت نسبی چیه؟ عزیزم استراحت فقط مطلق من کل نه ماه دراز کش بودم فقط برای سرویس میرفتم تازه از هفت ...

آمپول چی میزدی عزیزم؟

خداروشکر عزیزم که خدا کمک کردو تا آخر رفتی واقعا تجربه تلخیه از دست دادن بچه من نمی‌دونم این سری بار ...

انشاالله عزیزم شماهم با لطف و خدا و مراقبت ها خودت حتما یه نی نی سالم سر موقع میاد بغلت استرس نداشته باش بسپار دست خدا بگو خدا خودت دادی خودت هم محافظش باش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
استراحت نسبی چیه؟ عزیزم استراحت فقط مطلق من کل نه ماه دراز کش بودم فقط برای سرویس میرفتم تازه از هفت ...

سابقه سقط داشتید که مطلق شدین؟