2777
2789

مگه قرصش هم هست ؟ من امپول زدم قبل یه هفته شدم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهه منم بیشتر قرص مصرف میکنم

نمیدونستم من دکتر داخلی رفتم 4تا امپول بهم داد ازمایش ازم گرفت یه ازمایش خون بده یه قرص هم بهم داد اسمش فارماژلیتان هست دارم میخورم جینسنگ و ویتامین های دیگه داره جینسنگ برای زنا خیلی خوبه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نمیدونستم من دکتر داخلی رفتم 4تا امپول بهم داد ازمایش ازم گرفت یه ازمایش خون بده یه قرص هم بهم داد ا ...

منم تنبلی تخمدان پلی کیستیک داشتم 

اوایل قرص پروژسترون میخوردم 

ولی الان نزدیک ۳ ماه هست که دارم متفورمین میخورم هر روز و یه قرص که بعد از روز ۱۵ ام بعد قاعدگی باید بخورم ازش ده تا 

امپول پروژسترون خیلی بهتره زودتر نتیجه میده 

منم تنبلی تخمدان پلی کیستیک داشتم اوایل قرص پروژسترون میخوردم ولی الان نزدیک ۳ ماه هست که دارم متفور ...

اره من امپول زدم شدم دوتا داد نشدم بعد دوتا دیگه داد شدم 

اره من امپول زدم شدم دوتا داد نشدم بعد دوتا دیگه داد شدم

البته یه چیزی بگم شایدتاثیرداشته باشه.من از۱۴ پریودم شروع کردم شبی دوتاخوردم بعدیکی ازاقواممون فوت شدرفتم ختم تاسه روزفراموش کردم بخورم بعدش دوروزلکه داشتم بعدازاون دوباره ادامه دادم خوردم.میگم شایدبخاطراینه که نمیشم

البته یه چیزی بگم شایدتاثیرداشته باشه.من از۱۴ پریودم شروع کردم شبی دوتاخوردم بعدیکی ازاقواممون فوت ش ...

شاید نمیدونم امتحان نکردم با قرص