2777
2789
کلیپ باغ من تقریبا اروم و خیلی ملو هست ،دنبال ی اهنگ خارجی و ی اهنگ ایرانی هستم ،بقیه فیلم میکسش و ا ...

بعدم اینکه اونا کلیپ رو متناسب با اهنگی میدی تغییر میدن عزیزم

من خودم گفتم دوسس دارم خودم انتخاب کنم و گفت هرچی خواستی انتخاب کن ما تنظیمش میکنیم متناسب با کلیپت

مثلا یه جاهایی آغوش داشت تو اهنگ ماهمو تو کلیپ داشتیم بغل میکردیم

کلا خودشون تنظیمش میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم خیلی خوبه ،اخه بنظرت بدرد کلیپ باغ و عمارت میخوره ؟

اره کلیپ خودتون دونفر اگه هستید قشنگه مثلا حرکتای رمانتیک و بوس اینا باشه خوبه😅

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اره کلیپ خودتون دونفر اگه هستید قشنگه مثلا حرکتای رمانتیک و بوس اینا باشه خوبه😅

اره سبک کلیپمون رومانتیک و ارومه ،مثلا یسریا حرکتای فان دارن مال ما اینطوری نیست یا یسریا میرقصن تو عمارت و باغ مال ما اینطوری نیست 

کلیپ باغ من تقریبا اروم و خیلی ملو هست ،دنبال ی اهنگ خارجی و ی اهنگ ایرانی هستم ،بقیه فیلم میکسش و ا ...

منصور قشنگه ، 99 problem هم سبک کانتری هست ، آهنگ آرش ، معین ، ولی این آهنگای قدیمی که جدیداً ریمیکس و با هوش مصنوعی خونده شدن قشنگن یه سریاشون 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

اره سبک کلیپمون رومانتیک و ارومه ،مثلا یسریا حرکتای فان دارن مال ما اینطوری نیست یا یسریا میرقصن تو ...

خب پس خیلی خوب میشه

تو اینستا یا یوتیوب جشن فاطمه بیگی رو ببین یکی از میکساش با این اهنگ بود خیلی قشنگ بود فکر کنم واسه عقدش بود لینکشو ندارم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️