اخه هیچ دوستی ندارم ،هیچکسو ندارم باهاش رفت وآمد کنم ،ازبس تنها بیرون رفتم خسته شدم نه فامیلی نه دوستی نه خانواده ای فقط خودمو بچه هامم خسته شدم،از دیروز کلی گریه کردم وافسردگی گرفتم دلم همصحبتی میخواد
سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرت چطوریه عزیزم مگه اون بهترین رفیقتمن فامیل قبول ندارم تنهایی بیشتر دوست دارمبه کسی اعتمادی نیست ...
کار کار کار
سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌
بیین الان هرکسی با خانواده خودش بیشتر سرش گرمه اکثرا فامیلاشون باهم رفت و امدی ندارن دوستا هم مگر مجرد باشی وقت ازادت زیاد باشه من تمام دوستام متاهلن فقط خودم مجردم به خدا سالی اگه یکی دوبار بریم بیرون چون اونا وقت ندارن منم بیشتر وقتم با خانواده امه. غذا عصرونه صبحونه درست کن زمانایی که هوا خوبه برین فضای سبز یا پارک محل زندگیتون باهم وقت بگذرونین موقعیتش پیش اومد برین مسافرت خلاصه بدون هرکی بیشتر با خانواده اشه که مطمئن ترم هست. دوست یا همسایه درست حسابی پیدا کردی که سالم و ذات درستی داشتن باهم برین بیاین نبود غصه اش رو نخور
بیین الان هرکسی با خانواده خودش بیشتر سرش گرمه اکثرا فامیلاشون باهم رفت و امدی ندارن دوستا هم مگر مج ...
وافعا همینطوره هرکی باخانواده خیلی تنهایی بیرون میرم با بچه هارلی خب باز یکنواخته
وافعا همینطوره هرکی باخانواده خیلی تنهایی بیرون میرم با بچه هارلی خب باز یکنواخته
درکت میکنم ولی خدا وکیلی پیدا کردن آدم درست حسابی سخته همون بهتر با خانواده باشی من بین رفیقای صمیمیم جتی بودن کسانی کهدفخر میفروختن و بیخودی کلاس میذاشتن تو هر برنامه ای ساز مخالف میزدن آدم اصلا باهاش احساس راحتی نمیکرد کللللا دورشون خط کشیدیم از بین ۹ تا دوست فابریک شدیم ۴ نفر ۳ نفرم متاهل و وقت آزاد ندارن من تنها موندم باشگاه میرم کلاس میرم و خلاصه اینجوری وقت میگذرونم. الان اگر تو شهرتون برف میباره لباس گرم بپوشین یه سبد کوچیک خوراکی و چایی بردارین برین پیاده روی حالشو ببرین از این فکرا هم در بیا بیرون
[QUOTE=369880790]درکت میکنم ولی خدا وکیلی پیدا کردن آدم درست حسابی سخته همون بهتر با خانواده باشی من بین رفیقای
کاش خانواده داشتم حد اقلش