2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داره ازم ناراحت بشه

281 بازدید | 13 پست

نصفه شب از کنار نامزدم(عقدیم) پاشدم چون اتاق خیلی گرم بود نمیتونستم بخوابم غلت بزنم رفتم تو هال .. یهو دیدم یعد شاید یکی دوساعت اومد رو سرم گفت خیلی عجیب غربیی با لحن ناراحت و رفت صبحم بیدار شدم بدرقش کنم گفت شب که کنارمن نخوابیدی الان بگیر تنعا بخواب خدافظی نکرد مثل همیشه😐 

الان من مقصرم؟

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

خب میگفتی اتاق گرم بود 

خب بخاریو کم میکردی عزیزم

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی اتاق گرم بود خب بخاریو کم میکردی عزیزم

گفتم چون تو راجت نمیتونی بخوابی رفتم ... ولی گوش نداد شوفاژه خونشون بلدنیستم 

بیدارش میکردی میگفتی گرممه کلی هم ناز میکردی یا درو بازمیذاشتی هوا بیاد تو اتاقچرا رفتی خو

اخه گرما بهانه است خوابم نمیبره کنارش🤦‍♀️ بعدم صدبار پاشدم رفتم دسشویی هی تخت صدا داد خجالت کشیدم گفتم برم راحت شم

از این به بعد نصف شب هم شده بیدارش کن ، بگو گرمزیاد مراعات حال طرف میکنید، نتیجش میشه این!

اخه من خیلی بیدارش میکنم با سرو صدا یا همینجوری فکرکنم از دستم کلافه شده