2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دیشب شیراز بارون بود اینجا ک بارونه اونجا برف میاد احتمالا اومده باشه

اما دو هفته پیش ما رفتیم پیست در حد عکس انداختن برف بود اما واسه دیدن برف زیاد و بازی و اینا برف نبود 

گل بود زمین

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم دیشب شیراز بارون بود اینجا ک بارونه اونجا برف میاد احتمالا اومده باشهاما دو هفته پیش ما رفتیم ...

اون هفته می‌خواستیم بریم گفتن برف نیست. 

این هفته گفتم قبلش بپرسم،شاید قسمت شد بریم.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
دشت ارژن هم برف اومده. البته تو اینستا دیدم خودم نرفتم.

هر سال صدرا برف میومد، امسال نیومد،گفتم بریم سمت سپیدان.

اون هفته می‌خواستیم بریم گفتن برف نیست. این هفته گفتم قبلش بپرسم،شاید قسمت شد بریم.

دو هفته پیش ک ما رفتیم خود سپیدان یه نمه برف هم نبود اما پیست پولادکف برف بود یکم 

اما خب دو هفته پیش شیراز هوا آفتابی و گرم بود

الان ک بارون اومده احتمال زیاد اونجا برف باشه  ولی بازم واسه برف زیاد باید چند روز اینجا بارون باشه ک اونجا برف بزنه و ..

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

دو هفته پیش ک ما رفتیم خود سپیدان یه نمه برف هم نبود اما پیست پولادکف برف بود یکم اما خب دو هفته پیش ...

ممنون عزیزم.انشالا اینجا هم برف بیاد،پوسیدیم از چشم انتظاری و البته سرما.

سلام دوست عزیز ببخشید شما واسه از بین بردن خط لبخند چیکار کردین؟ منم لاغر شدم خط لبخندم معلومه😔 چه پیشنهادی داری؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍