2777
2789
عنوان

یکی بمن بگه این پسره چرا اینطوریه

193 بازدید | 15 پست

یک پرستاری ، بابام بستری بود بمن پیام زد ، بعد چت کردیم اینا ، پیج اینستاشو خواستم یه پیج فیک داد و اسم و فامیلش زدم یه پیجی اورد ک عکس خودش بود و انگار من بلاک کرده بااون پیج اصلی ، ب دخترعموم فرستادم گفتم یه اسکرین از پیج بده فرستاد دیدم قسمت بیوش Nنوشته و قلب گذاشته ، بعد بخودش گفتم گف پیج قدیمی این حرفا ، درحالی ک اگ قدیمیه پ چرا من بلاکم ،  دیشبم باز گفتم ک حس منو خراب کردی کات میکنم برگشته میگه دیگه من نمیدونم هرچی صلاح میدونی ، منم خدافظ نوشتمو بعد گفتم بیخود کردی بااحساس من بازی کردی دیگه ج نداد ، شبش نوشتم ک بمن گذشتت ربطی نداره اما این بیخیال بودنت یعنی من برات مهم نیستم فکنم خواب بود و امروزم ک از صبح شیفته مثلا حتی جواب اون اس هامم نداده ! الانم باز پیام زدم ک پیامهامو نمیبینی و زنگ زدم ج نداد کلا !!!! من موندم اخه اگ منو میخواد چرا ب این راحتی میذاره تموم شه ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه پسره؟

بذارش کنار 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

😐چقد پیگیری خودت داری میگی با کس دیگه تو رابطی بعد خودت کات کردی اونم مهم نبوده براش دوباره این همه پیام میدی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

چون تورو نمیخواد

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.