2777
2789
عنوان

بچه ها کسی مادرش خیلی دنبال حرف باشه رو باهاش ازدواج بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست
شغلشون چیه هردو ؟ پسرخالت ک اصلا هم مادرشوهر بدی خواهی داشت هم شوهر بچه ننه روابطتتون با الان خیل ...

پسرعموی مامانم ۲ سال استخدام وزارات دفاع شده سرکار هست تازه هم‌ماشبن خریده ولی خب خونه نداره بهشون خونه هم میدن وقتی ازدواچ بکنن ولی خب الان از خودش خونه نداره ۲۸ سالشه خودم ۲۰ سالمه. پسر خاله ام امسال دانگشاهش تموم میشه دنبال کاراش هست استخدام بشه ماشین داره باباش وضعش خوبه حس میکنم خیلی کمکش بکنه نمیدونم‌ اصلا ماماتم خیلی دلش مبخواد زن پسر عموش بشم من نمیخوام از خدم تعریف بکنما من خواسنگار پزشکم داشتم ولی بنا ب دلایلی نشد حانواده ام مبگن فقط و فقط با فامیل ازدداج بکن

پسرعموی مامانم ۲ سال استخدام وزارات دفاع شده سرکار هست تازه هم‌ماشبن خریده ولی خب خونه نداره بهشون خ ...

درکل پسری ک مامانی باشه دیوونت میکنه پسرخالتم سنش کمه هنوز اون پختگی کاملو برای زندگی مشترک نداره خالتم انتظار داره هرچی گفت تو گوش ب فرمانش باشی 

رفتاراشونو انالیز کن ببین کدومشون تکیه گاه خوبی میشن  زیاد ب پول پسرخالت فکر نکن مال پدرشه اگه چیزیم بده بهتون تا ابد منت میزارنو در مقابل انتطار کارای دیگه دارن ازتون

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.