2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق باکیه؟؟؟

651 بازدید | 17 پست

مادربزرگ من فوت کرده و حج واجب داشته.

بعد تصمیم شده که مکه ارو بدن به مامان من....یعنی مادربزرگم وصیت کرده...

حالا الان داداش من میگه نرو بگو بفروشن پولشو بدین😐

ارث پدربزرگمو همین داداشم بالا کشیده..

الانم نقشه میکشه برا این....

یعنی تقصیر مادر منننننههههه هااااااا زنگ زده ازش اجازه میگیره😩

منم حرص خوردمممم یه عالمه که اون ازت کوچیکتره بهش فقط میگفتی داری میرم😑 

من طلاهای مجردیم دست مادرمه میگفت برا خودته منم گفتم من اونارو میفروشم میدم بهت برو از این حج تمتع چیه از اونام‌مجردی دارم گفتم اونم میفروشم میدم بهت😬😬😬

مادرم خیلی ذوق داشت زد اونجوری ذوقشو کور کرد‌...

فقط به فکر تیغ زدنه

عه😦😦😦😦😦

منم تصمیم گرفتم هرطوری شده بفرستمت فقط داداشموضایع کنم😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اجازه ندید و هرکاری خاست که نمیشه اونو انجام داد..‌. حج رو مامانت بره

وای مادر من هرروز این فشار منو بالا پایین میکنه

با این پسراش😩

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

مادرت خودش باید ببینه چی می خواد و بعدش ببینه چکار میخواد بکنه

شما هدفت ضایع کردن برادرته  ؟

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
عجب داداشی که ارث پدربزرگ رو هم خورده ,وراث دیگه نبود نذاره😑

دادن به مامان من سال ۹۱

۶۰ میلیون

گرفت ازش😐😐😐😐😐

الان بازم بدهکاره....

نزول میکنه گند میزنه انگار وظیفه مادر منه جمع کنه

مادرت خودش باید ببینه چی می خواد و بعدش ببینه چکار میخواد بکنه شما هدفت ضایع کردن برادرته  ؟

مامان من دوست داره بره...

اره نمیخوام حرف اون به کرسی بشینه😑

مامان من دوست داره بره... اره نمیخوام حرف اون به کرسی بشینه😑

خب حرفش به کرسی بشینه یا نه چه اتفاقی میافته ؟

البته اگه دوست داری جوابام رو بده

خب حرفش به کرسی بشینه یا نه چه اتفاقی میافته ؟ البته اگه دوست داری جوابام رو بده

دوست ندارم حرف اون به کرسی بشینه فکر میکنه کیه که به خودش اجازه میده برا همه تصمیم بگیره...

باید بفهمه که همیشه حرف اون نیست😒

دوست ندارم حرف اون به کرسی بشینه فکر میکنه کیه که به خودش اجازه میده برا همه تصمیم بگیره... باید بف ...

پس خواسته واقعی شما از این کار اینه که دیگه برا کسی تصمیم نگیره ؟؟ یا خواسته دیگه ای داری؟؟

پس خواسته واقعی شما از این کار اینه که دیگه برا کسی تصمیم نگیره ؟؟ یا خواسته دیگه ای داری؟؟

وا این چه سوالیه

۲۰سوالیه😐😐😐😐

اولا که اگر حج واجبه گررررردن مامانته و بااااید بره وگرنه خیانت در امانته این از این

دوما برای موارد دیگه تحت هییییییییییچ شرایطی نذار داداشت تصمیم بگیره

مامانت رو محترمانه جوری که بدونه تو خیر داداشت رو میخوای هوشیار کن 

مثلا بگو که بذل و بخشش بیش از حدش میتونه داداشت رو به قهقرا ببره و برای تصمیماتش آینده نگری نکنه و پشتش قرص باشه هر وقت گند بزنه یکی هست جمعش کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است