2777
2789
عنوان

سریال سوجان

2590 بازدید | 17 پست

دوستانی که سریال دیدن

من منوجه نشدم بین ثریا و طلا چه اتفافی افتاد؟ 

طلا چه اسنادی درمورد ثریا پیدا کرد؟ 

چرا ثریا از طلا مراقبت کرد؟ 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قسمت آخرش مسخره بود قربان نباید کشته میشد

آره 

متوجه شدی چه اتفاقی بین طلا و ثربا افتاد؟ 

داستان اون اسناد چی بود؟ 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
اااا،من ندیدمپس گفتن ۳۰۰ قسمته!!الکی بود!؟

نوشت پایان فصل اول 

دیگ نمیدونم فصل دوهم داشته باشه یا ن 

واقعا یعنی متوجه نشدین؟ :/

ثریا خواهر اصلی طلا نبود ، حشمت جفرودی ثریا رو از یه مرد فقیر خریده بود چون زنش نمیتونست باردار شه، وقتی ثریا ۱۴ سالش بود ، طلا به دنیا میاد که اونم فلجه ، اون اسناد و مدارک هم همه مال و اموال حشمت خان بود و طلا همه رو واگذار کرد به خواهر ناتنیش ثریا و خودش از اون خونه رفت ، همین

ثریا هم به خاطر این از طلا مراقبت میکرد ، چون میدونست که دختر اصلی حشمت خان نیست، برای اینکه حشمت به دخترش طلا نگه و نفهمه و همینطور یه توافق نامه ای بینشون امضا شده بود ، مجبور بود از طلا مراقبت کنه

ثریا هم به خاطر این از طلا مراقبت میکرد ، چون میدونست که دختر اصلی حشمت خان نیست، برای اینکه حشمت به ...

ثریا وشوهرشم توانایی قربان وسوجان بی تقصیر نبودند وباید تاوان می دادند اما درست نبود کهجفرودی به کسی که آورده بزرگش کرده فقط به چشم لله بچش نگاه کنه.