2777
2789
عنوان

وقتی برقا را قطع میکنن

88 بازدید | 11 پست

خونمون عین قبر تاریک میشه 😭 چون نورگیر نیست

الانم از ۸ قطع کردن چون هوا ابری هست خونه کلا تاااااریک تاریک 

اتاقمون که خووود قبره از تاریکی😨

بدیش اینه خونه ها اکثرا پکیجه

برق که بره خونه هم یخ میشه آب هم سرد میشه

یه بار رفتم حموم چن روز پیش

حالا بدونه برق میشد یه کاری کرد ولی یهو آب هم یخ شد 

تو زمستون خیلی سخته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیش اینه خونه ها اکثرا پکیجهبرق که بره خونه هم یخ میشه آب هم سرد میشهیه بار رفتم حموم چن روز پیشحال ...

وااای  چه بدد 

من همیشه ترس اینو دارم حموم باشم اب قطع بشه 

وااای چه بدد من همیشه ترس اینو دارم حموم باشم اب قطع بشه

این یخ شدنه آب،دسته کمی از قطع شدنش نداره 😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چک میکنیم نوشته قطعی برق ندارید باز یهو برق میره!!

مآ ی ساعت مشخص میره بین ۱۱ تا یک  سعی میکنم این حدود بیرون نرم حمام نرم چون آسانسور نباشه نمیتونم برگردم خونه آب هم با پمپ به ما میرسه    مثلا اگه ۱۱بخوام حمام برم  ۱۱ و ده دقیقه چک میکنم همون لحظه اگه نباشه یعنی تا ۱۲ برق هست