2777
2789
عنوان

هاشیموتو و بارداری

327 بازدید | 19 پست

سلام من یه سقط به علت تشکیل نشدن قلب داشتم که بعدش باردار شدم و دخترم به دنیا اومد خدارو شکر صحیح و سالم

بار سوم باردار شدم و دوباره قلب تشکیل نشد

که دکتر غدد بعد ازمایش هاشیموتو تشخیص داد و گفت عدم تشکیل قلب علتش این بیماری هست

الان بعد از دوسال از سقط آخر این ماه مشکوک به بارداری هستم

عوارض هاشیموتو روی جنین رو کلی خوندم و خیلی خطرناکه

میخوام اگه قطعی بود سقط کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هر چی که تو گوگل زده دلیل بر اتفاق افتادن کاملش نیس، اکثر بیماری ها رو که سرچ کنی می بینی اینقد ازشون بد گفته در آخرش یا به مرگه یا از دست دادن یکی از اعضای بدن ولی اون فقط اوضاع وخیم یک بیماری هست که ممکنه برای بعضی ها این طوری بشه نه برای همه. پس بی خودی نگرانی به خودت نده😊

حالا تجربه من از هاشیموتو: من قبل از بارداری توی چکاب قبل بارداری متوجه این موضوع شدم که با تجویز پزشکم همراه با قرص اسید فولیک و داروهای ویتامین دارو لووکسین هم سه ماه قبل بارداری مصرف کردم توی خوده بارداری هم َاین بیماری همراهم بود ولی خداروشکر با مصرف منظم قرصام هیچ مشکلی برای خودم و دخترم ایجاد نکرد، پس استرس نداشته باش انشاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه همه تست ها و غربالگری ها سالم بودن بچه رو نشون بده نیاز نیس قبل از هر اتفاقی اون طفل معصوم رو از بین ببرین.

واقعیت دقیقشو یادم نیس چون ۶ سال ازش داره می گذره و اینم بگم من برای بارداری دومم که آزمایش دادم خداروشکر خوب شدم و دیگه این مریضی رو نداشتم البته من توی این دوران از نمک صورتی استفاده کردم توی غذاهام که میگن برای تیروئید خوبه. حالا نمی دونم نتیجه اون بود یا مصرف قرصا 

کم کاری تیروئیدمن رنج تیروئید تو آزمایش نرمال بود ولی آنتی بادی بالا

منم آنتی بادیم خیلی بالاس تی ای اون با دارو تو رنجه نرماله

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️