2777
2789
عنوان

مامانا بچه مدرسه ای میشه بیاین

261 بازدید | 25 پست

پسرم۸سالشه مدتی خواب خوبی نداره چه ظهر بخوابه چه نخوابه شب ساعت۱۱ببرمش تو تختش میگه یکی پیشم بخوابه ماهم یکیمون پیشش میمونیم تا خوابش بره باز نصف شب بیدارمیشه میاد تو اتاق ما میخوابه یعنی الان چند هفته هست اینطوری شده چه کارکنم؟ معلمشم متوجه شده که خوب نمیخوابه بهش تذکر داده که خوابالویی

ببین مدرسه خوبه اوضاع و احوالش. کسی اذیتش نمیکنه. استرس نداره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه مدت پیشش بخواب تا استرسش از بین بره بزرگتر میشه بهتر میشه شاید شبا از چیزی میترسه یا بچه ها چیزی تعریف کردن شبا یادش میاد میترسه اصلا پسش نزن

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

استرس درمورد چیزی نداره؟جو خونتون ارومه؟

سعی کن چند ساعت قبل خواب گوشی و تبلت و....دستش ندی

سردیجات بهش نده ک بی خوابی و کم خوابی میاره

قبل خواب چایی با نبات ی خوراکی با طعم گرم بهش بده

دوغ هم خواب اوره

حموم اب گرم چند ساعت قبل خواب خوبه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه مشکلی نداره ولی کلا از شب میتریه

الهی بگردم عین بچگی من. من انقدر میترسیدم همیشه آرزو میکردم کاش شب وجود نداشت 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه مدت برو پیشش بخواب بهش اعتماد بده که نمیری باخشونت برخورد نکن حادتر میشه.درکش کن تا خوب بشه

خونمون ویلایی بزرگ گرمایش ازکف نداره کف اتاقش خیلی سرده به خدا مریض میشم تا صبح بخوابم بخاریم بزنم اونی که روی تخت میخوابه گرمش میشه چون اینجا جنوبه 

نه مشکلی نداره ولی کلا از شب میتریه

چراغ خواب واسه اتاقش بگیر.

منم پسرم گاهی میترسه.

خیلی وقته حرز امام جواد گردنشه.

میگم محافظته و بهش گفتم چهار قل رو قبل خواب بخونه ک مثل ی سپر ازش نگهداری میکنه و از خدابراش میگم ک همهجا هست و نمیزاره کسی ب ادم اسیب بزنه

اینکارها رو ک میکنه اروم میشه و میخابه زود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
استرس درمورد چیزی نداره؟جو خونتون ارومه؟سعی کن چند ساعت قبل خواب گوشی و تبلت و....دستش ندیسردیجات به ...

نه محیط خونه ما عالیه اصلا مشکلی نیست کلی هم بهش توجه میشه این مایعات مگه ادرارآور نیست بدتر نمیشه؟