پسرم۸سالشه مدتی خواب خوبی نداره چه ظهر بخوابه چه نخوابه شب ساعت۱۱ببرمش تو تختش میگه یکی پیشم بخوابه ماهم یکیمون پیشش میمونیم تا خوابش بره باز نصف شب بیدارمیشه میاد تو اتاق ما میخوابه یعنی الان چند هفته هست اینطوری شده چه کارکنم؟ معلمشم متوجه شده که خوب نمیخوابه بهش تذکر داده که خوابالویی
ببین مدرسه خوبه اوضاع و احوالش. کسی اذیتش نمیکنه. استرس نداره
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
چند باری اجازه ندادم بیاد روی تخت ما میرفت تو اتاق گریه میکرد بعضی شبا خودم باز میرفتم تو اتاقش میخوابیدم باز برمیگشتم چند دقیقه بعد دوباره میدیدم تو اتاقم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن چند ساعت قبل خواب گوشی و تبلت و....دستش ندی
سردیجات بهش نده ک بی خوابی و کم خوابی میاره
قبل خواب چایی با نبات ی خوراکی با طعم گرم بهش بده
دوغ هم خواب اوره
حموم اب گرم چند ساعت قبل خواب خوبه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الهی بگردم عین بچگی من. من انقدر میترسیدم همیشه آرزو میکردم کاش شب وجود نداشت
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
میگم محافظته و بهش گفتم چهار قل رو قبل خواب بخونه ک مثل ی سپر ازش نگهداری میکنه و از خدابراش میگم ک همهجا هست و نمیزاره کسی ب ادم اسیب بزنه
اینکارها رو ک میکنه اروم میشه و میخابه زود
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.