2777
2789

بیکاره عزیزم دلیل از این واضح تر

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن امکان نداره ممکنه روابط زیادی داشته باشه با دوست و آشنا؟

وقتی چیزی من میگم رو رد میکنید پس حرف شما ممکن بودن نیست ینی همینه شما میگی!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

عزیزم بچه خواهرم 3 ماه و ده روزشه بعد خوابش خیلی زیاده مثلا از 24 ساعت هجده ساعتش رو خوابه ولی وقتی بیداره باهاش حرف می‌زنیم میخنده و صدا در میاره و کلا هوشش خوبه خداروشکر ولی یک ساعت و نیم بیداره بعدش نیم ساعت میخوابه خواستم ببینم طبیعیه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم بچه خواهرم 3 ماه و ده روزشه بعد خوابش خیلی زیاده مثلا از 24 ساعت هجده ساعتش رو خوابه ولی وقتی ...

اگه علائم دیگه ای نداره و وقتی بیداره بیحال نیست .... طبیعیه بشرطی ک خوب هم‌شیر بخوره

اگه علائم دیگه ای نداره و وقتی بیداره بیحال نیست .... طبیعیه بشرطی ک خوب هم‌شیر بخوره

نه تا بیدار میشه میخنده و دست و پا میزنه و صدا در میاره ولی بعد یک و نیم ساعت گریه میکنه خواهرم میگه خوابش میاد نیم ساعت میخوابه شیر هم خوب میخوره و وزنش خوبه ماشاالله 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

نه تا بیدار میشه میخنده و دست و پا میزنه و صدا در میاره ولی بعد یک و نیم ساعت گریه میکنه خواهرم میگه ...

خب خداروشکر پس عالیه حواستون باشه علائم کم آبی هم نداشته باشه