2777
2789

دوستان من عفونت ادراری گرفتم دیشب یع امپول سفتری اکسون ۵۰۰ زدم .الان ک دکتر رفتم گفت این دارو بیمارستانیه و خطرناک و پرعارضه ...منم اقدام کردم برای بارداری ...خیلی نگرانم ...دکتر سفکسیم داد کسی تجربه ای داره ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رو این سوالا اصلا به نینی سایت و اینترنت اعتماد نکن. از یه دکتر بپرس. اگر هم حال دکتر رفتن نداری من یه شماره دارم زنگ بزنی یه خط مشاوره آنلاین پزشکیه که بهت جواب میدن. خوبه. زنگ بزن 02170702002 سوال بپرس. حداقل مطمئنی از جوابت. به اینترنت اصلا و ابدا اعتماد نکن.

سفیکسیم مشکلی نداره. ولی سفتریکسون اشکال داره. ولی از طرفی دیگه در دو هفته تشکیل ، چون جنین ارتباط خونی با مادر نداره میگن داروها مشکلی نداره ولی باز باید احتیاط کرد. ولی اگه این ماه باردار نشدین ماه دیگه اصلا اقدام نکنین. چون عفونت ادرار خیلی موزیه و ممکنه برگرده. از طرف دیگه در باردارسی خیلی خطرناکه. به حاطر همین بهتره کامل برطرف بشین بعد باردار بشین

دکتر داد ؟

نه خودم خودسرانه خوردم 

حالا نميدونم باردار ميشم يانه ها

ولي زياد حساس نباش

من سر بارداري قبلي م انقد حساس بودما

هي اينكارو نكن اينكارو بكن نخور بخور

اخرشم سقط شد

خدا بخىاد بچه سالم بده ميده

سفیکسیم مشکلی نداره. ولی سفتریکسون اشکال داره. ولی از طرفی دیگه در دو هفته تشکیل ، چون جنین ارتباط خ ...

اخه من لنفوسیت تراپی کردم دوماهش گزشته ریاد وقت ندارم دو تا سقط داشتم بدبختی ...اون یفتری اکسون هم دکتر داد منم گوش دادم بهش گفتم اقدامم گفت بی ضرره یکیشو زدم دومیو ترسیدم رفتم یه دکتر دیگه میخرش اومد گفت این چیه داده این برا عفونت های خیلی وخیمه شوک انافیلاکسی میده پرعارضست نگران شدم گفت سفکسیم بخور کلا ترسیدم دارو بخورم حالا ب این دکترا اعتماد نیست از طرفی معذرت میخوام برا دیشویی خیلی اذیتممممممم سوزش و درد در مدقع ادرار