2777
2789
عنوان

چرا انقد کش میدن آخه بس کنید دیگه

322 بازدید | 33 پست

وقتی یه سریالی مثلا مخاطب جذب میکنه 

خب در اوج همون تمومش کنن بره 

چیه هی فصل جدید میسازن و بیخودی کش میدن داستان رو و خاطره خوب آدمو از سریال خراب میکنن 

زخم کاری رو ولشون کتی تا ده فصل ادامه میدن و کل آدم‌های شهر رو میکشن باز تو فصل جدید شخصیت اضافه میکنن

تو سریال شهرزاد هم همین بود فصل اول خوب تموم شد بیخودی کش دادن و بی مزه ش کردن و شونصد نفرو کشتن بیخودی

اپن بچه مهندس بود که فصل چهارم افتضاح بود 

باباجان سریالتون اگر خوب بود تموم کنید برید دنبال ایده جدید

امشب هم که سوجان تموم شد و ماجرای ناتمام دیگه ای نموند ولی نوشت پایان فصل اول😤😤😤

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم میگفتم اخیش سوجان تموم شد 

یهو نوشت پایان فصل اول🤣

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

با افتخار هیچکدومو ندیدم جذبش نشدم 😌

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

فصل دو هم معلومه دیگه . انقلال شده و سهراب و سوجان صاحب سه قلو شدن و 

زندگی آروم عاشقانه بی دغدغه

ننه بابای قربانم ب خاک سیا نشستن و 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

ببینید هر چی سریال ادامه دار تر باشه مخاطب بیشتر پای تلویزیون می شینه و ساعات پربیننده شبکه موردنظر میره بالا.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

واقعا توهین به شعور مخاطب ه 

دیدین تو هلدینگ ریزآبادی چقد قاب عکس از دنیا رفتگان ه؟

🤣

انقد بی در و‌پیکر همه همدیگه رو کشتن 

یه بار پلیس ورود نکرد 

همه شون راست راست میچرخن 

هندی ها رو مسخره کردیم سرمون اومد فیلم‌های ایرانی بدتر شدن🤣🤣

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺