من یه دانشجوی ترم دومم
دانشگاه آزاد میرم
ماهی ۱ بابام پول تو جیبی میده بهم
به پارتنرم نزدیک ۲ تومن (۱,۷۰۰) قرض دادم خودم میدونم تو این دوره پولی نیست ولی واسه من که دانشجوام اونم دانشگاه آزاد با پول تو جیبی ماهی ۱ واقعا سخته
الانم اومدم مسافرت دست و بالم خالیه موجودیم زیر ۱ تومنه
قبلا هم بهش قرض دادم در حد زیر ۱ تومن بوده که حالا میرفتیم دیت و اینا اون حساب میکرد منم روم نمیشد پس بگیرم
ولی الان به پول خیلی احتیاج دارم
خداشاهده دو بار کلا بهش گفتم پولمو بده
یبار داشتم تعریف میکردم که آره امروز فلان جا بودم پولام خرج شده و ... خودش گفت ۱ بزنم برات؟من هزاررنگ شدم یخدا نفسم بند اومد تا گفتم میشه ۲ بزنی؟ نمیدونم چیشد اصلا بحثمون شد
امشب هم یه بحثی بینمون بود بی مقدمه گفت راستی اون شماره کارتتم بده پولتو بندازم جلوت که خیلی بهم برخورد گفتم صدقه سرم ولی شماره کارتمو صبح میدم الان که بحث خوابیده میگه عوض شدی نمیدونم پول میخوای هی تکرار میکنی قبلا اینجوری نبودی وظیفمه بهت پول بدم حتی اگه بهم قرض نداده باشی ولی تو غرورمو میشکنی
بخدا من بهش نگفتم اصلا امشب خودش یهو بحث رو کشید وسط
حتی دفعه اولم نگفتم جای قرض فقط گفت ۱ بزنم برات (در واقع وقتی میبینه من انقد خجالتیم نباید بپرسه اصلا ولی خب) گفتم اگه میشه ۲ بزن
۳ ساله باهمیم پسر خسیسی نیست فقط یه موقعا دستش خالی میشه
خیلی کم میشه بگم پول بزنه برام اگه بگم هم نهایتا اینه بگم مثلا ۱۵۰ بزن برام (هیچوقت بیشتر نخواستم) ولی من وقتی ببینم خیلی به هم ریخته دلی براش میزنم ولی هر وقت بریم دیت به جز دوبار که خودم گفتم مهمون من اون حساب میکنه