2777
2789
عنوان

کی بیداره تو رو خدا بیاین

136 بازدید | 7 پست

عنبر نسا دود کردم برا عفونت

شیاف گذاشتم جواب نداد 

الان بعد ۵ ساعت شکم درد گرفتم 

رحمم درد میکنه

تنبلی تخمدان دارم

لطفا علکی نگید چیکارا که نمیکنید 

کسی هس انجام داده باشه؟

تصویری باش گوشاآام پره

وقتی بچه بودم ابله مرغان گرفتم و عنبرنسا دود دادن بهم تا ابله ام زود خوب شه.. اما باعث شد آسم بگیرم.. سالهاست درگیرم و اسپری مصرف میکنم... نکنید این کارا با خودتون

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا تنبلی اینکارا رو نمیکنن عنبر نسا برا عفونت خوبه اونم نه انچنان اثر کنه جوشونده دارچین یا نعنا فلفلی بخور 

اگر عفونتم داری جوشونده اویشن و پنیرک و پلک و زوفا بخور روزی دوبار 

چرا تو آب و سرکه نمیشینی یا خودت رو لا آب و سرکه بشور

میگن خیلی خوبه دکتر بمن گفتن دخترم رو اینجوری تو آب و سرکه بزارم بشینه تا عفونتش رفع بشه ولی چون دخترم کوچیکه قبول نکرد

کارایی که شما انجام دادی بدتر می‌کنه همه چیو که .

فعلا برو یه آجر گرم کن بشین روش که رحم و لگنت رو گرم کنه ، یا اگه دسترسی نداری کیسه آب گرم بذار رو شکمت یا حوله با اتو .

یه دمنوش بخور با مسکن و بخواب و فردا برو پیش یه دکتر خوب

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚