2777
2789

عزیزم شما حق داری واسه سلامت بچه ات ناراحت باشی 

ولی کم کاری خیلی خطرناکه؟ من شنیدم پرکاری خطرناکه 

داداشمو مامانم کم کارن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما حق داری واسه سلامت بچه ات ناراحت باشی ولی کم کاری خیلی خطرناکه؟ من شنیدم پرکاری خطرناکه دا ...

نمیدونم عزیزم هردوش بده تا آخر عمر باید قرص بخوری

نگران نباش دارو میخوره کنترل میشه 

فقط چک آپ مرتب نیازه 

بحث های بلوغش رو حواستون باشه 

بادوم زمینی و کره بادوم زمینی ،ترب، انواع کلم خام و سویا و لوبیا سویا برای کم کاری خوب نیست 

من خودم دارم عزیزم چیزی نیس نگران نباش کنترل میشایسوال؟میخاستم بدونم قبل ۴ سالگیشم برده بودیش برای ا ...

خودمم تیروئید کم کار دارم. بچمو همون موقع تولد ازش تست گرفتن گفتن سالمه. دیگه خودم الان بردمش چکاپ ازش گرفتم 

نیم ساعت کمه..سه ساعت قبل صبحانه بیدارش کنم داروشو بده بزار بخوابه

دکتر به من گفت نیم ساعت بعدش صبحونه بخور. حالا دخترمو هنوز نبردم دکتر ببینم اون چی میگه

خودمم تیروئید کم کار دارم. بچمو همون موقع تولد ازش تست گرفتن گفتن سالمه. دیگه خودم الان بردمش چکاپ ا ...

نگران نباش کنترل میشه 

پس نبرمش منم تا بعد عید

عزیزم علائم شما چیه؟و قرص چجوری مصرف میکنید 

بمن داده هرروز صب ناشتا

دکتر به من گفت نیم ساعت بعدش صبحونه بخور. حالا دخترمو هنوز نبردم دکتر ببینم اون چی میگه

به منم دکتر گفت نیم ساعت از همون بچگی ولی الان بعد سالها فهمیدم حداقل دو ساعت باید بگذره.

نگران نباش کنترل میشه پس نبرمش منم تا بعد عیدعزیزم علائم شما چیه؟و قرص چجوری مصرف میکنید بمن داده هر ...

اگه بچت خوابش خوبه. رشدش خوبه مخصوصا قد نبرش.

بله قرص رو باید هرروز قبل صبحونه بخورم