2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید تسلیت به بوکان نفسم بالانمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 54 پست
منم انقد گریه کردم نفسم بالا نمیادقلبم سنگین شد از خوندنش رقتم عکس و فیلمم ازش دیدمفیلم خاکسپاریشم د ...

کاش کنم میتونستم گریه کنم سبک بشم 

میفهممت☹️کاش نمیرفتی عکسارو ببینی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حال هرکی گوشی ساده داره از این خبرا بی خبره

واقعا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

کاش کنم میتونستم گریه کنم سبک بشم میفهممت☹️کاش نمیرفتی عکسارو ببینی

اره بخدا 

چقدرم خوشگل و ناز بوده 😭😭😭حیف خدا بچه رو ببین ب کیا میده 

همش میگم چی کشیده تو این چن وقت 

باباش انقد بهش قرص مسکن داده ک کلیه اش هم از کار افتادن 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

دیگه بس کنید چقدر تاپیک می‌زنید. در موردش

من خبر نداشتم اومدم نی نی سایت فهمیدم تا چند روز حالم بده حالا اه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اره بخدا چقدرم خوشگل و ناز بوده 😭😭😭حیف خدا بچه رو ببین ب کیا میده همش میگم چی کشیده تو این چن وقت ...

وای عزیزم مسکن میداده بهش ک پسره سایدیسمی پدوفیل کثافت بتونه راحت کارش کنه

منم انقد گریه کردم نفسم بالا نمیادقلبم سنگین شد از خوندنش رقتم عکس و فیلمم ازش دیدمفیلم خاکسپاریشم د ...

الهی خدا.اخه بچه 7ساله چی داره. وای ما زنیم وبزرگ هستیم والله یکی بهمون تجاوز کنه سکته میکنیم فک کن این بچه اصلا نمیدونه اینکارا چیه وای خدا فکرش میکنم دیونه میخام بشم .

اون بچه چی کشیده.وای اینا باید زجرکش کنن .نه راحت اعدام کننن. یکی ودوماه پیشم تو شهرما پسر مجرد به200تا زن تجاوز کرده بود جلو همه مردم دارش زدن. بدرک .اینا باید زجرشون داد بعد بکشنشون 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الهی خدا.اخه بچه 7ساله چی داره. وای ما زنیم وبزرگ هستیم والله یکی بهمون تجاوز کنه سکته میکنیم فک کن ...

😭😭😭😭😭

😭😭😭کاش اعدام شن یکم اروم بشه دلامون

کاشکی😭