2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید تسلیت به بوکان نفسم بالانمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 54 پست
دقیقا.من الان مال خواهر وبرادری که توسط دوست دختر. کشته شد خوندم تو سایت حالم بدشده دختره از حسودی م ...

☹️☹️☹️☹️

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه توضیح بده

پدره و دوست دخترش و داداش دوست دختره با همکاری هم شیش ماه بچه ۶ ساله رو ازار دادن تنش سوزوندن و داداشه هم بهش تحاور میکرد تا اینکه فوت میکنه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دختر ۶ ساله بوکانی که ماه ها توسط برادر دوست دختر پدرش بهش تجاوز میشده اخر سر از زور خونریزی و شکنجه ...

چقد نسبتا یه هو پیچیده شد عجب چقدر غیر قابل باوره یعنی باورش چقدر سخته 😨

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

چقد نسبتا یه هو پیچیده شد عجب چقدر غیر قابل باوره یعنی باورش چقدر سخته 😨

اره 💔💔

پدره و دوست دخترش و داداش دوست دختره با همکاری هم شیش ماه بچه ۶ ساله رو ازار دادن تنش سوزوندن و دادا ...

یعنی پدر هم میدونسته .تف تور همچین پدری. حتما پدرهم تجاوز میکرده بهش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یعنی پدر هم میدونسته .تف تور همچین پدری. حتما پدرهم تجاوز میکرده بهش

اره میدونسته

اصلا نمیشه بهش گفت پدر

منم انقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد

قلبم سنگین شد از خوندنش 

رقتم عکس و فیلمم ازش دیدم

فیلم خاکسپاریشم دیدم

دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭

بدنش کلی جای سوختگی و بریدگی بوده  ببین چقد اذیتش کردن

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...