2777
2789
عنوان

برای ولنتاین و تولدش چی بخرم

108 بازدید | 20 پست

بچها من نامزدم ۱۹ بهمن به دنیا اومده 

۲۵ بهمنم ولنتاینه 

میخوام دو تا کادوشو یکی کنم 

چی بخرم براش؟ 

ساعت؟ کراوات؟ اخه همه جا کراوات میزنه گفتم شاید ست کراوات و  دستمال تو کت و اینا هست بخرم براش انتخاب خوبی باشه 

چی بخرم  

هزیینه اش هم نمیدونم تا دو تومن بیشتر نمیخوام هزینه کنم

دکمه سر استین و گیره کراوات بخر 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت که فکر کنم اگه چیز خوبی بخوای بخری خیلی قیمت بالاتر از دو تومنه ولی کیف چرمی ست چرمی فلان جالب میشه همون ست کراواتم خوبه ولی خب زیاد چیز به چش نمیاد 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اره نظر خودمم اینجوری بود چون ست کیف پول و کمربند واقعا خز شده دیگه از طرفی چون خیلی به تیپش میرسه ل ...

ببین همین خیلی خوبه 

ولی حتما حتما یه کیک کوچولو یا کوکی اینا خودت درست کن 

از این مدل های ولنتاینی 

حتما خودت درست کن 

مردا عاشق این چیزان

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏