2777
2789
عنوان

مشکل قلیون با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست
هزار برابر از سیگار بدتره

درسته ولی این همه حساسیت خانم رو درک نمیکنم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خب بعضی خانواده ها حساسن ما خودمون پدرم اصلا قلیون نمیکشه اصلاا خب من خودم خیلی حساسم قلیون برام ...

خانواده ما هم پدرمون نمیکشه اما من و برادرام میکشیم

خداییش توی این زمونه دیگه قلیون منع نداره زمان پدارمون بله بد میدونستن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
والا برای روح خوبه

کشیدن  اثرات مخربی بر عملکرد قلبی عروقی، ضربان قلب، فشار خون و سیستم تنفسی . دود  در توسعه سرطان نیز نقش . میزان ابتلا به استرس و غم‌واندوه در مصرف‌کنندگان  بیش از کسانی است که از  استفاده  می‌کنند

از گوگل در آوردم 

فک میکنی برا روحیه خوبه

اون قلیون رو. در حد مواد بد میدونه

فقط باید منطقی باهاش صحبت کنی و بگی تفننی

منو همسرم شاید ماهی ۱بار یا دو بار بکشیم برای سرگرمی و ...

همسرت رو قانع کن

خانواده ما هم پدرمون نمیکشه اما من و برادرام میکشیمخداییش توی این زمونه دیگه قلیون منع نداره زمان پد ...

چیزی نیست که بازمونه بد و خوب بودنش عوض شه قلیون هم ضرر داره و هم باعث اعتیاد میشه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

منظورم روحیه 😃🙄

والا برای روحیه هم خوبه 😅

والا برای روح خوبه

نه خیر آقای محترم برو گوگل سرچ کن 

اونایی که قلیون میکشن بیشتر غم و اندوه و استرس میکشن نسبت به کسایی که قلیون نمیکشن

تو فک میکنی روحیه ات خوب میشه درحالیکه داغون میکنه ادمو

چیزی نیست که بازمونه بد و خوب بودنش عوض شه قلیون هم ضرر داره و هم باعث اعتیاد میشه

چرا عزیزم مثلا شما ۲۰ سال پیش رو تصور کن ، قلیون به این شکل بود ؟ اینقدر آزادانه ؟

بله مضره ولی ، الان بحث ، بحث مضراتش نیست ...

والا همسر من حداقل ۱۵ ساله قلیون میکشه و تنها اعتیادش هم همین قلیونه اونم ماهی ۱ یا ۲ بار نه بیشتر

اون بستگی ب جنبه طرف داره دیگه

نه تو گوگل یه سرچ کن اونایی که قلیون میکشن بیشتر غم و اندوه و استرس میکشن نسبت به کسایی که قلیون نمی ...

چ جالب نشنیده بودن تاحالا !

خیلی سختههه

خب بین از دست دادن همسرت و ترک قلیون کدوم سختتره؟؟صد در صد ناراحتی و جنگ اعصاب همسرت سختتره.قلیون اصلا چیز خوبی نیست.معسلا چیه همش اشغال و تکه های مقواس که بهش طعم دهنده زدن.به جاش بازیهای فکری و پازل بخرید و وقتایی که قلیون می کشیدین بازیا رو انجام بدین