2777
2789

بچه های ۴سال به بالا تون از خودشون دفاع مبکنن؟

من یک غلطی کردم به حرف روانشانسا گفتم نه مامان زدن کار درستی نیست دستشو بگیر بگو حق نداری منم بزنی ،پسر عموش ۱سال ۴ماه از دخترم کوچیک تره دخترم ۵سال نیمه پسر عموش ۴سالشه وقتی کوچولوتر بود میزد میگفتم مامان نزنش کوچولوعه دستشو بگیر الانم ک بزرگ شده همینه امشب با لگد زده تو شکم دخترم🥺اونم هیچی نگفته اینقدر حرصم گرفته عرچی مگم مامان بزنش وقتی اون میزنه توهم محکم بزن  انگاری میترسه

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم س ساله و نیمشه بچه ها رو نمیزنه بعدن ک اذیت میکنن میگم هر کی اذیتت کرد بزن فقط داد میزنه سرش ...

دختر منم نهایت تهدید کنه اصلا نمیزنه میترسه فکر کنم اینقدر حرص میخورم

متاسفانه شیوه ی روانشناسی و تربیت کتابی کلامی کودک،با واقعیت فرق داره.درستش اینه عزیزم هرگز شروع کننده دعوا نباش،اما نزار درحقت ظلم کنن هرکسی زدت توام بزنش هرجا کاره اشتباهی نکردی با صدای بلند از حقت دفاع کن

پسر من شیش سالشه میگه اگه منم بزنمشون مامانشون ناراحت میشه

دختر من اینطوری هم نمیگه میگه از خودم دفاع کردم زدمش ولی بعد متوجه میشم الکی گفته🥴☹️

متاسفانه شیوه ی روانشناسی و تربیت کتابی کلامی کودک،با واقعیت فرق داره.درستش اینه عزیزم هرگز شروع کنن ...

منم همینو بهش گفتم از ۴سالگی ک گذاشتنم مهد و‌رفتارهای پسرعموش رو دیدم ک بدتر شده بهش خیلی گفتم ولی فقط کتک میخوره نمیزنه اصلا

منم همینو بهش گفتم از ۴سالگی ک گذاشتنم مهد و‌رفتارهای پسرعموش رو دیدم ک بدتر شده بهش خیلی گفتم ولی ف ...

عیب نداره ترسیده.بهش استرس نده فقط همینو آروم تکرار کن که اگه از خودت دفاع نکنی ممکنه آسیب ببینی.هنوز کوچیکه به مرور میفهمه اگه نزنه همش میزننش

منم همینو بهش گفتم از ۴سالگی ک گذاشتنم مهد و‌رفتارهای پسرعموش رو دیدم ک بدتر شده بهش خیلی گفتم ولی ف ...

حالا شما اینو میگید پسرمنم اصلا نمیزنه یادشن ندادیم بعد پسرعمه ش دوسال ازاین کوچیکترخ ابنقدرهاره پسرمن میزد.

پسزمنم نمیزد یه سری اخر شوهرم به خواهرش گفت این سری پسزت بزنه منم به پسزم یادمیدم بزنه .بعد خواهرشم ناراحت شد گفت بچه دوساله من یادمیدم. بعدمن داخل خونه به شوهرم گفتم نه بابا یاد نمیدن گفت نه پس بچه 1سال ونیمه یا2سال مادرزادی تو شکم مادرش یادگرفته زدن پس چرا بچه ما نمیزد

بعد باور میکنی بعداون جریان دیشب فهمیدم بله یادش میدن 

گفتم وای من چه ساده ام. 

البته پسرمم یاد دادیم هرکی زد بزنش هرکی نزتت الکی نزن .

هرکی زد بزنش از خودت دفاع کن .

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

البته شوهرم میگفت اگه بزنیش این هفته جایزه میخرم اگه نترسی یا مثلا کتک میخوردشوهرم میگفت این هفته هیچی نمیخرم خوردنی واست وباهاتم بازی نمیکنم .فک کن پسرمن دوسال از اون بزرگتر نمیرد میترسید. اینقدر گفتیم حالا میزنه ولی بازم بایذ بهش بگیم.

الان جمعه پسزش اومد پسرمنو میزد فک کن باباش نمیگفت چرا میزنی بعد پسرمن زد تو سرش بابای پسرش زورش گرفته بود به پسرش میگفت برو اتاق حق نداری بیایی که چرا پسرمنو نزده

گفتم نگاه اینا دیگه کین.. 

بعد بخدا پسرمنو میزنه که چنگ میوفته دستش. ابنقدرم پروهن میگن به بچم چرا میزنی اون کوچیکه.انتظار دارن بچه ی من کتک بخوره بچه اونا نه. سریع هم چنگ میندازه صورت ودست پسرم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تشویقش کن بگو هرکی زدت بزنی من واست جایزه میخرم هرچی بخوایی. واقعا هم بخر. یا چیزی که دوست داره محرومش کن بگو چون فلانی نزدی نمیدم بهت

درکت میکنم چون خودمم ابن حرص ها خوردم. 

من روانشناس گوش میدادم ولی چی بچه های دیگه پروهن چی وایسه کتک بخوره نمیشه که. 

منم گفتم هرکی زدت بزنش ولی الکی کسی رونزن