2777
2789
عنوان

چرا قیمه هام خوشمزه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 125 پست

یکی از ترفندهایی که من برای قیمه و بعضی خورشت‌ها انجام میدم و باعث خوشمزگیش میشه اینه 

پیاز رو نازک و ریز خرو کرده به با روغن خوب سرخ میکنم تا قشنگ طلایی بشه بعد رب میزنم دو دقیقه تفت میدم  بعد میریزم در آخر پخت به خورشت واقعا معجزه می کنه 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلو بخارا . پودر گوجه . فلفل دلمه . هویج ‌. اب لیمو . اینا خوشمزه میکنع زعفرونم عالیه

الوبخارا؟ هویج؟ فلفل دلمه؟ قیییمه!!؟؟

بعد منی ک حلیم و با نمک میخورم مسخره میکنن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

یکی از ترفندهایی که من برای قیمه و بعضی خورشت‌ها انجام میدم و باعث خوشمزگیش میشه اینه پیاز رو نازک و ...

ازین به بعد رنده کن اونوقت میبینی چقد معجزه میکنه

پیازو که رنده میکنی طعمش کلی پخش میشه توی غذا و بعدا نمیاد زیرِ دندون.

من خودم از پیازِ خورد شده متنفرم اگه بیاد زیر دندونم حالم بد میشه😣

خدایا شکرت

من توقیمه همراه پیاز سیر هم تفت میدم که بوش روعالی میکنه.اب روحتما  بجوش بیار بعد بریز.لپه نفخ روبگیر بابقیه مواد بزار بپزه از اول.دارچین نیم ساعت آخر.زعفران دم کرده قبل سرو بریز.....من تا ۵۰ نفر درست کردم همه هم دنبال دستور پختش اومدن

الوبخارا؟ هویج؟ فلفل دلمه؟ قیییمه!!؟؟بعد منی ک حلیم و با نمک میخورم مسخره میکنن

اره منم بعضی وقتا اینارو میریزم

نه اتفاقا عالی میشه طعم متفاوت میده

اتفاقا من هم با شکر میخورم هم با نمک

هروقت بخوام حلیمو با نون بخورم نمک میزنم،بخوام خالی بخورم با شکر😍

خدایا شکرت

الوبخارا؟ هویج؟ فلفل دلمه؟ قیییمه!!؟؟بعد منی ک حلیم و با نمک میخورم مسخره میکنن

اره شما نمیریزی دلیل نمیشه که مام نخوریم 

بعدم منم حیلیم رو با نمک میخورم کجاش تعجب اوره اینکه با شکر میخورن بیشتر تعجب داره 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

والا من همرو خوندم همه ی رسپی ها یه مدل بود! هیچکس نکته ی خاصی نگفته بود، واقعیتش اینه که قیمه یه غذای سختیه با اینکه ‌سادس ولی هرکسی نمیتونه قیمه های خوشمزه درست کنه، شاید به همون دستپخت ادما ربط داره، درنهایت به نظرم عصاره ی قیمه بریز توش شاید خوشمزه تر شد 🙃