2777
2789
عنوان

شکست عشقی و رابطه لانگ

119 بازدید | 6 پست

رابطمون لانگه و طرف توانایی ازدواج نداره و شرایط مالیش اوکی نیس حتی پول اینکه ی عینک آفتابی بخره برا خودش نداره همش ناراحته و کم حرف ... چندبار همو دیدیم هرموقع دعوا میکردیم پیش قدم میشد هیچوقت نمیتونست ازم دور بمونه آخرا بم گفت بهم محبت نمیکنی زیاد که منم کردم باهاش خوب شدم خیلی ولی سر ی بهانه الکی سرد شد و دیگ خوب نشد سعیمو کردم ببینم چشه فقط بهانه آورد منم کاتش کردم و ریموش کردم ولی باز برام پست میفرسته من ک سین نمیزنم پس میگیره

خیلی دارم اذیت میشم اولین باره ک حس کردم واقعا یکی دوسم داره ولی نمیدونم چرا سرد و لال شد در این حد ... میدونم ب جایی نمیرسید رابطمون ولی من دوس داشتم که بشه کاش یکی بود نصیحتم کنه یکی بود دلداریم بده ولی تنهام هیچ آدم مورد اعتمادی دور و برم نیس دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوسداری چی بشه

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره